Foto: Glassporta.rs
Reklame

Gimnastičarke Zaječara nakon odličnog otvaranja klupske sezone u Pirotu krajem aprila, nastavljaju sa odličnim rezultatima, piše Glassporta.rs.

Naime, minulog vikenda u Kostolcu, na programu je bilo 1. kolo Pionirske gimnastičke lige Gimnastičkog saveza jugoistočne Srbije na kome su učestvovale I, II i III selekcija ekipa iz Niša, Kruševca, Prokuplja, Negotina, Knjaževca, Zaječara i domaćeg Kostolca.

Zaječarke su ostvarile sjajan rezultat, pošto su donele kući dve medalje u ekipnoj konkurenciji. Naime, I selekcija u sastavu Nađa Ćelić, Iva Radulović, Janja Spasić i Iva Filipović osvojila je 3. mesto i bronzanu medalju, dok je u izuzetno jakoj konkurenciji zlato i pehar za prvo mesto pripao članicama II selekcije Gimnastičkog kluba “Zaječar”. Za II selekciju nastupile su Lena Ivanović, Anđa Manić, Eva Grozdanović, Sofija Micić i Antonija Golubović, koje su u generalnom plasmanu ostvarile najbolji rezultat od svih ekipa u Kostolcu.

Već za dve nedelje članice Gimnastičkog kluba “Zaječar” očekuje Prvenstvo Srbije u A programu, čiji domaćin će takođe biti Kostolac, dok će nakon toga Zaječarke nastupiti i na tradicionalnom Vidovdanskom turniru u Kruševcu.

Izvor: Glassporta.rs