Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u 13.45 kod Bora ušla je u šesti dan, i i dalje nema traga o njenoj sudbini.

Helikopteri MUP juče su nadletali širu oblast njenog nestanka, a najavljivala se i pretraga Borskog jezera, ali za sada nema zvaničnih potvrda da će se to i desiti.

Kako javlja reporter N1, od jutros nema aktivnosti u području nestanka, a policijske patrole koje obezbeđuju područje postale su uobičajene na samom obodu Banjskog polja kod Bora. Nema čak ni novinara, dodaje.

Prvi put se pretražuje i deo Brestovačke reke koja se nalazi u podnožju Banjskog polja.

Policija je saopštila da je pretraženo područje od 10 kvadratnih kilometara i da za sada nema tragova da se devojčica tu nalazi. Takođe, spasioci su pretraživali kanale, podzemni tunel i šahtove u dužini od 4,5 kilometara, koji povezuju ovo naselje sa nekadašnjim basenom Bor, i ni tu nema tragova.

Policija nastavlja potragu i operativni rad u kojem učestvuju i roditelji. Kako navodi reporter N1, majka sarađuje s policijom u vezi sa prijavama koje stižu preko sistema Pronađi me. Jedino što još nije definisano zvanično da li se istražuje krivično delo ili nesrećni slučaj.

Devojčica Danka Ilić, koja je nestala u utorak u 13.45 u borskom naselju Banjsko Polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

Ukoliko imate bilo kakve informacije pozovite policiju na broj telefona 192.

Izvor: N1

Reklame