Foto: Screenshot facebook boško ničić
Reklame

Dok su zbog epidemiološke situacije u Zaječaru odbornici zasedali u pozorištu, i donosili odluke u interesu grada na Timoku, u sali Skupštine grada Zaječara održan je sastanak Okružnog odbora Srpske napredne stranke, na kome su prisustvovali Aleksandar Šapić i Darko Glišić. Glas Zaječara opet bez poziva. Ostale medijske kuće prisustvovale.

Putem društvene mreže fejsbuk gradonačelnik Zaječara napisao je da je juče u Zaječaru održan sastanak Okružnog odbora ove stranke.

„Danas je u Zaječaru, u prisustvu predsednika IO SNS Darka Glišića, potpredsednika GO SNS Aleksandra Šapića, člana Predsedništva SNS i koordinatora za Istok Srbije Luke Petrovića, člana Predsedništva SNS Boška Ničića, predsednika GrO SNS Zaječara Milana Stankovića, kao i predsednika OO SNS Knjaževca, Boljevca i Sokobanje, održan sastanak Okružnog odbora Srpske napredne stranke za naš (zaječarski) okrug“.kazao je Ničić.

Ničić je istakao da je pred njima vreme novih uspeha i pobeda za dobrobit svih, bez obzira na stranačku pripadnost, građana Istočne Srbije.

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić i potpredsednik Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić bili su juče u radnoj poseti Zaječaru, gde su se sastali sa funkcionerima i članovima Srpske napredne stranke Zaječarskog okruga.

„Obično političar koji je na višem nivou, iz Beograda, smatra da je dovoljno na televiziji da ga vidite. Došao sam da se upoznam sa ljudima, da vidim ja njih uživo i oni mene. Mislim da treba da se napravi prvo jedan ljudski kontakt u odnosu sa nekim, da je to red i poštovanje. Ja sam neko ko je skoro postao član Srpske napredne stranke, došao sam ovde da porazgovaram sa ljudima, da me vide, da čujem šta oni misle, kakva je ovde situacija“.- kazao je Šapić.

Zanimljivo da je juče u Zaječaru održana 3. sednica Skupštine grada Zaječara, ali u pozorištu, ne u sali Skupštine grada Zaječara, pa se postavlja pitanje, da li je stranački sastanak važniji i bezbedniji od sednice, na kojoj se odlučuju stvari od važnosti za građane grada na Timoku.