Foto: Glas Zaječara

Preko aplikacije „Prijavi problem“ meštanin Zaječara prijavio je kvar na vodovodnoj mreži u ulici Timočke bune. Prema njegovim rečima voda se izliva danima. Kontaktirali smo nadležne u vodovodu, gde su nam kazali da će problem uskoro biti rešen.

Foto: Glas Zaječara

Naš meštanin je preko aplikacije „Prijavi problem“, prijavio problem u ulici Timočke bune, da već danima voda izlazi između behaton kocki.

Novinari našeg portala obišli su u subotu 15. februara ulicu Timočke bune i uverili se da zaista voda izlazi ispod behaton ploče.

Problem smo prijavili V.D. direktoru JKP „Vodovod“ Zaječar Nikoli Šarčeviću koji je za naš portal istakao da će problem biti ubrzo rešen.

„Terenske ekipe obićiće pomenutu lokaciju i utvrditi o kakvom je problemu reč. Nakon toga problem će brzo biti saniran“.kazao je Šarčević.

Ovaj tekst je nastao tako što je naš sugrađanin putem naše aplikacije PRIJAVI PROBLEM, poslao detalje i sliku problema u ulici Timočke bune.

Pozivamo i Vas da prijavite Vaš problem, kako bi on što pre bio rešen na vašu i radost svih građana Zaječara.

Ovo je drugi problem na koji smo ukazali nadležnim organima od kada je počela sa radom aplikacija „Prijavi problem“. Prvi problem je bio sa usporivačima brzine u Vojničkoj ulici.