fbpx
Reklama
Home Prijavi problem

Prijavi problem

Opasna bandera

Most preko Timoka ka Kotlujevcu!

Slomljena info tabla

Smeće kod tvrđave

Kvar na vodovodnoj mreži

stara kuca

Nesavesni stanari ulice

Bandera

Posao Srbija tis

Potreba za ležećim policajcem Vojnička ulica

U obradi
17.02.2020
Deponija
Preko puta bioskopa Timok, kod Oblutka, skinut je poklopac na banderi. Zice na izvolte. Sramota!
Prijavljen
16.02.2020
Deponija
Putokaz na medjunarodnoj biciklistickoj stazi slomljen je. Rec je o zanimljivoj stazi, ali zapustenoj.
U obradi
16.02.2020
Deponija
U nepostednoj blizini istočne tvrđave nalazi se sramno smetlište i leglo zaraze. Prezervativi, maramice... restlovi seksualnih aktivnosti....tik uz spomenik srpske vojne arhitekture.
U obradi
14.02.2020
Deponija
Pre više od 10 dana pukla je vodovodna cev i voda izlazi iz behaton kocki, odakle se sliva u kanalizaciju. Posle toliko dana niko ne interveniše.
Prijavljen
14.02.2020
Deponija
Postovani ova rusevina stoji ovako vise od 40 godina.Ko je uopste nadlezan za plac na kome se nalaze ostaci nekad zapocete kuce?Ovo se nalazi u ulici Hajduk Satnko 13.
Prijavljen
10.02.2020
Deponija
Nesavesni stanari ulice misle da je deponija sama ulica, pepeo na ulici i djubre naspram stambenih jedinica u brojevima 2 i 8 u ulici Braće Taskovića
Prijavljen
09.02.2020
Opšti problemi
Bandera na putu ka vešalima samo što ne padne.
Prijavljen
09.02.2020
Opšti problemi
Postovani radio sam kao konobar u hotelu,Srbija Tis tamo su nas tretirali kao stoku i dalje je tako tvrdim,dali je direktorka toliko nedostižna i mocna da joj nijedna inspekcija nista nemoze,radi se po 10,12 sati za smenu a to nece da nam plati,dali su ti Mitrovici toliko mocni i dali za njih ne postoji nijedan zakon.pozdrav
Rešen
09.02.2020
Deponija
Poštovani, Vrlo često mi se dešava da moje kretanje autom na relaciji između Lukoil Pumpe i Čupićeve ulice bude ometeno od strane vozača koji idu iz pravca Podliva i koji niti poštuju znak Stop niti propisanu brzinu od 30 km/h u zoni škole. Prolaze kroz raskrsnicu bez usporavanja. To je raskrsnica gde počinje Vojnička Verujem da ovo doživljavaju mnogi vozači koji prolaze tom raskrsnicom. Zadnji slučaj sam imao danas kada sam išao ka Lukoil i bilo je vrlo blizu da dođe do sudara. Naravno drugi vozač je prošao pored mene velikom brzinom kao pored turskog groblja, pritom ponašajući se kao da nisam tu. Ako je potrebno da neko tu pogine da bi bio postavljen ležeći policajac na početku Vojničke ulice to bi bilo sramota. Molim Vas da još jednom posvetite pažnju ovoj raskrsnici i da predložite da se postavi još veći ležeći policajac nego što je pored Đura Jakšić škole jer je to jedini način da se uspore nesavesni vozači. Ova raskrsnica je vrlo rizična. Pozdrav.
Kako se prijavljuje problem?
1

Kada uočite problem, fotografišite ga, do 5 fotografija je moguće poslati.

2

Dodajte naziv problema, a poželjno je i da ukratko opišete problem.

3

Postavite marker na mapi, da označite tačnu lokaciju problema.

4

Naši novinari će redovno proveravati pristigle probleme, objavljivati ih, i u zavisnosti od problema kontaktirati odgovarajuće institucije.

5

Status problema možete pratiti preko stranice problema.

Prijavi problem

Možete postaviti maksimalno X fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

1