fbpx
Home Prijavi problem

Prijavi problem

Zeleznicka ulica

Sanitarni čvor na Popovoj plaži

Opet smetliste

Smetlište kod Rgotine

Neasvaltirano sokače

Parking servis Zajecar

Poklopac na slivniku

Sijalica na banderi (Rgotina)

Granje ispod mosta

Biciklistička staza

Udarna rupa

Opasna šahta

Semafori ne rade

Ruglo na trgu

Šahte na hipodromu i vašarištu

Divljanje motocikliste na Sunčanoj stazi

Grad Zaječar – Divlje deponije smeća

Strava i užas kod Sunčane staze

Бахато паркирање

Запушена чесма

Opasna bandera

Slomljena info tabla

Smeće kod tvrđave

Kvar na vodovodnoj mreži

stara kuca

Nesavesni stanari ulice

Bandera

Posao Srbija tis

Potreba za ležećim policajcem Vojnička ulica

Prijavljen
31.05.2022
Deponija
Prodjite Zeleznickom ulicom, ono je sramota. Rupe, krateri, propale sahte.
Prijavljen
30.05.2022
Deponija
Zasto na Popovoj Plazi ne radi sanitarni cvor.Nuzno je potreban .Pa neka se i naplacuje ako treba ali da postoji.Unapred hvala.
Rešen
03.05.2022
Deponija
Na putu ka Negotinu, petlja kod Kablova, opet ogromno smetliste
Prijavljen
30.01.2022
Deponija
Na iazu iz Rgotine sa desne strane, u smeru ka Donjoj Beloj Reci, dva ogromna smetlista
Prijavljen
13.03.2021
Deponija
Sokak koji spaja Njegoševu ulicu i Ulicu Koste Čauša (bivša Ulica 4. jula) nikada nije asfaltiran niti popločan. Jedne godine je stavljena krupna rizla po kojoj je bilo nezgodno hodati, a pri prvoj kiši završila je na ulici.Kako ovim sokakom prolaze mnogi srednjoškolci i osnovci, roditelji sa malom decom koju vode u vrtić, kao i ostali gradjani, apelujem da se, uz malo volje i još manje ulaganja, ovaj problem reši.
Prijavljen
17.08.2020
Deponija
Parking servis je prodao potrazivanja izvesnom advokatu iz Paracina, gradjani dobijaju doplatne kazne uvecane za troskove opomena, sudskih postupaka
Prijavljen
14.03.2020
Deponija
Poklopac na slivniku , raskrsnica kod osnovne škole Đura Jakšić. Već skoro nedelju dana kako je nestao sa svog mesta. Uzgred da pomenem i problem, da se na toj raskrsnici, posle kiše, sakuplja voda koja svuda ide osim u taj pomenuti slivnik.
Prijavljen
12.03.2020
Deponija
Par godina ,nikako da se zameni ulicna sijalica na banderi u Rgotini.
Prijavljen
08.03.2020
Deponija
Ekipa koja je sekla grane na Popovoj plazi ostavila je granje ispod mosta. Kako proci kejom?
Prijavljen
07.03.2020
Komunalni problemi
Biciklisticka staza zavrsava se, ili pocinje kod naselja Dva brata, na jako nezgodnom mestu. Cim padne kisa, tu se stvori jezero koje je problem za bicikliste. Da ne spominjem cinjenicu da je biciklisticka staza zbog uskog kolovoza postala zamena za parking i zaustavna traka. Plus se pesaci krecu njom. Sto uopste i postoji?
Prijavljen
07.03.2020
Opšti problemi
Udarna rupa ceka na sanaciju vec duze vreme. Zbog nemara putara i grada propadaju nam automobili.
Prijavljen
04.03.2020
Deponija
Već godinama šahta predstavlja opasnost.
Rešen
28.02.2020
Deponija
Semafori kod skole Ljuba Nesic ne rade.
Prijavljen
26.02.2020
Deponija
Jedna od svetiljki na gradskom trgu ne svetli. Na stubu je vidljivo oštećenje i čini se da je ono uzrok kvara. Tužno je da ovakav problem ostaje neopažen od strane nadležnih službi, iako je reč o srcu grada, a ne nekom zapećku ili sokaku u kakvoj nedođiji. Za šta primate platu? Toliki milioni izdvojeni za rasvetu... Da nije tužno, bilo bi smešno.
Prijavljen
25.02.2020
Deponija
Dosta ljudi se šeta na hipodromu i na vašarištu. Ove šahte su otvorene i veoma opasne. Deca se tu okupljaju na krosevima, i mladi. Lako bi radoxnalo dete moglo da se povredi, ili možda nepažljivi šetač, kućni ljubimac.
Prijavljen
25.02.2020
Deponija
Ako je na stazi već zabranjeno kretanke za motorna vozila, onda bi neko trebao da se stara o tome. Danas je, posle 15h, mladić na zelenom motociklu, sa belom kacigom, bukvalno proleteo Sunčanom stazom Srećom niko nije povređen, a lako je moglo biti i drugačije. Pri tome na motociklu nije bilo vidljivih tablica. Ko zna da li uopšte i ima dozvolu i da li razume kakvu je glupost napravio.
Prijavljen
23.02.2020
Deponija
Sve pohvale za akciju "Prijavi problem". U okviru projekta "Climathon" imao sam prilike da saradjujem sa odeljenjem za Održivi razvoj grada Zaječara, kada su mi dostavili listu 58 registrovanih divljih deponija na teritoriji grada, ukljucujuci i sela. Lokacije su mapirane pa vam ovom priliko šaljem link: https://www.google.com/maps/d/edit?hl=en&mid=1SxG5w0o1xwTliJnUWXPPAol9jZE_19ku&ll=43.8825866765616%2C22.156678066457857&z=12 Neke od njih verovatno su uklonjene, mada bilo bi lepo proveriti da li na nekim lokacijama ima i dalje smeća. Lep pozdrav i srećan rad, Darko Milošević
Rešen
23.02.2020
Deponija
Par metara od samog početka Sunčane staze, sa strane kod spomen parka Vešala, u kanalu deponija a do samog puta leš psa prekriven ćebetom.
Prijavljen
20.02.2020
Deponija
Овако изгледа десна страна улице Војводе Путника, из ове перспективе. Десно су паркирана возила иако постоји знак забране паркирања. Тако је сваког дана.
Prijavljen
18.02.2020
Deponija
О овом проблему сам Вам писао, ево, сада и да видите. Запушен одвод јавне чесме на углу улица В.Путника и Ђ.Салаја испред саме продавнице. Слика и снимак су од пре пола сата. Пре пет дана је био исти проблем. Тротоар, испред чесме се користи за утовар и истовар робе продавнице.Претпостављам да је слегао терен од тешких камиона и пореметио или оштетио одводне цеви.
Rešen
17.02.2020
Deponija
Preko puta bioskopa Timok, kod Oblutka, skinut je poklopac na banderi. Zice na izvolte. Sramota!
Prijavljen
16.02.2020
Deponija
Putokaz na medjunarodnoj biciklistickoj stazi slomljen je. Rec je o zanimljivoj stazi, ali zapustenoj.
Rešen
16.02.2020
Deponija
U nepostednoj blizini istočne tvrđave nalazi se sramno smetlište i leglo zaraze. Prezervativi, maramice... restlovi seksualnih aktivnosti....tik uz spomenik srpske vojne arhitekture.
Rešen
14.02.2020
Deponija
Pre više od 10 dana pukla je vodovodna cev i voda izlazi iz behaton kocki, odakle se sliva u kanalizaciju. Posle toliko dana niko ne interveniše.
Prijavljen
14.02.2020
Deponija
Postovani ova rusevina stoji ovako vise od 40 godina.Ko je uopste nadlezan za plac na kome se nalaze ostaci nekad zapocete kuce?Ovo se nalazi u ulici Hajduk Satnko 13.
Prijavljen
10.02.2020
Deponija
Nesavesni stanari ulice misle da je deponija sama ulica, pepeo na ulici i djubre naspram stambenih jedinica u brojevima 2 i 8 u ulici Braće Taskovića
Rešen
09.02.2020
Opšti problemi
Bandera na putu ka vešalima samo što ne padne.
Prijavljen
09.02.2020
Opšti problemi
Postovani radio sam kao konobar u hotelu,Srbija Tis tamo su nas tretirali kao stoku i dalje je tako tvrdim,dali je direktorka toliko nedostižna i mocna da joj nijedna inspekcija nista nemoze,radi se po 10,12 sati za smenu a to nece da nam plati,dali su ti Mitrovici toliko mocni i dali za njih ne postoji nijedan zakon.pozdrav
Rešen
09.02.2020
Deponija
Poštovani, Vrlo često mi se dešava da moje kretanje autom na relaciji između Lukoil Pumpe i Čupićeve ulice bude ometeno od strane vozača koji idu iz pravca Podliva i koji niti poštuju znak Stop niti propisanu brzinu od 30 km/h u zoni škole. Prolaze kroz raskrsnicu bez usporavanja. To je raskrsnica gde počinje Vojnička Verujem da ovo doživljavaju mnogi vozači koji prolaze tom raskrsnicom. Zadnji slučaj sam imao danas kada sam išao ka Lukoil i bilo je vrlo blizu da dođe do sudara. Naravno drugi vozač je prošao pored mene velikom brzinom kao pored turskog groblja, pritom ponašajući se kao da nisam tu. Ako je potrebno da neko tu pogine da bi bio postavljen ležeći policajac na početku Vojničke ulice to bi bilo sramota. Molim Vas da još jednom posvetite pažnju ovoj raskrsnici i da predložite da se postavi još veći ležeći policajac nego što je pored Đura Jakšić škole jer je to jedini način da se uspore nesavesni vozači. Ova raskrsnica je vrlo rizična. Pozdrav.
Kako se prijavljuje problem?
1

Kada uočite problem, fotografišite ga, do 5 fotografija je moguće poslati.

2

Dodajte naziv problema, a poželjno je i da ukratko opišete problem.

3

Postavite marker na mapi, da označite tačnu lokaciju problema.

4

Naši novinari će redovno proveravati pristigle probleme, objavljivati ih, i u zavisnosti od problema kontaktirati odgovarajuće institucije.

5

Status problema možete pratiti preko stranice problema.

Prijavi problem

Možete postaviti maksimalno X fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

1