foto: tanjug
Reklame

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da u predstojeća dva dana, pored Festivala hrišćanske kulture koji je u toku, naš grad biće domaćin niza sportskih manifestacija i dvodnevni domaćin emisije “Prelo u našem sokaku” na televiziji “Happy”.

On ističe da Odlukom ŠVS jasno je i nedvosmisleno propisano ponašanje i učesnika i eventualne publike (broj ljudi, obavezna minimalna distanca, nošenje zaštitnih maski i sl.) na svim pa i na ovim manifestacijama i događajima.

„Sem učesnika emisije “Prelo u našem sokaku”, pošto ista ide uživo od 11-14 h na televiziji “Happy”, publici neće biti dozvoljen pristup “Popovoj plaži” (u subotu,12.09.) i “Felix Romuliani” (u nedelju, 13.09.) Takmičenju “Strongman – izbor najjačeg čoveka Srbije” na “Popovoj plaži” moći će da, pored takmičara i vođa ekipa, da prisustvuje najviše 300 gledalaca na tribinama a za održavanje reda, distance i udaljavanje onih koji ne poštuju naredbe ŠVS biće angažovana komunalna milicija, policija i republička sanitarna inspekcija“.ističe Ničić.

Ista pravila biće primenjena i u nedelju, takođe na “Popovoj plaži”, prilikom održavanja “Seoskih igara Sportskog saveza Srbije”.

Podsećamo, televizija Happy, na konkursu za sufinansiranje medija dobila skoro 800.000 dinara. Slučajno?

Reklame