Nakon kažnjavanja organizatora protesta „1 od 5 miliona“ u Zaječaru, Nemanju Veljkovića novčanom kaznom u iznosu od 10.000,00 dinara, zbog lepljenja nalepnica sa neispunjenim obećanjima gradonačelnika Boška Ničića na zgradi komiteta, predsednik GrO Demokratske stranke u Zaječaru, Miloš Stojadinović podsetio je građane šta je o komunalnim policajcima pisao aktulni gradonačelnik, dok je bio u opoziciji.

Organizator protesta „1 od 5 miliona“ u Zaječaru, Nemanja Veljković, zbog lepljenja nalepnica sa neispunjenim obećanjima gradonačelnika Boška Ničića na zgradi komiteta, kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 10.000,00 dinara.

Na poslednjem protestu „1 od 5 miliona“ u Zaječaru, pripadnici komunalne policije u Zaječaru formirali su živi zid oko pojedinih zgrada u centru i zgrade Gradske uprave Zaječar kalo bi sprečili učesnike protesta da lepe nalepnice i tom prilikom i fotografisali su učesnike protesta.

Miloš Stojadinović je zbog ovakvog ponašanja komunalne policije u Zaječaru, na svom fb profilu, napisao je sledeće.

Šta je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, govorio o istim komunalnim policajcima, dok je bio u opoziciji, drastično se razlikuje kako govori danas.

Gradonačelniku Zaječara, Bošku Ničiću, tada nije smetalo da plakate postavlja na mesta koja nisu predviđena za to.

Da li će komunalna policija, nastaviti sa fotografisanjem učesnika protesta „1 od 5 miliona“ u Zaječaru, saznaćemo u petak od 19 sati kada je zakazan novi, dvanaesti protestni skup.

Reklame