foto: printscreen youtube t1

Gradonačelnik Zaječara Boško Nićić putem društvene mreže fejsbuk kazao je da su radnici JKP “Vodovod” – Zaječar, ZZJZ “Timok”, Unije žena SNS-a i aktivisti stranke iz MZ sela Leskovac na čelu sa odbornikom Bobanom Stankovićem, danas organizovali akciju. Milan Antonijević, izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Srbija kaže da je u ovom primeru očigledno stavljanje javnog preduzeća i zaposlenih u političku predizbornu kampanju.

Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara, kazao je danas putem društvene mreže fejsbuk da se danas sprovela akcija poravke, kao i čišćenja Grliškog jezera.

„Radnici JKP “Vodovod” – Zaječar, ZZJZ “Timok”, Unije žena SNS i aktivisti stranke iz MZ sela Leskovac na čelu sa odbornikom Bobanom Stankovićem danas organizovali akciju remonta i popravke na trasi “Tupižničkog cevovoda” kao i čišćenja i uređenja priobalja “Grliškog jezera” kod sela Leskovac“.istakao je Ničić.

Gradonačelnik je dodao i to da veliki doprinos akciji dao je, nekadašnji direktor vodovoda u Zaječaru i Beogradu, gospodin Mirko Milosavljević.

„Akcija za primer – zajedno možemo sve – ZA NAŠU DECU“poručio je Ničić.

Milan Antonijević, izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Srbija, kazao je za portal glas Zaječara sledeće:

„U ovom primeru očigledno je stavljanje javnog preduzeća i zaposlenih tamo gde ne bi smeli da budu, u političku predizbornu kampanju.“

Reklame