Foto: Pixabay

Ovnovi se osećaju odlično, Vage dobijaju dobru poslovnu ponudu, Vodolijama se finansijska situacija popravlja

Ovan

Nestabilna situacija na finansijskom planu nalaže oprez. Mogući su neočekivani izdaci. Poznanstvo koje može da krene kao običan flert, može se pretvoriti u nešto mnogo ozbiljnije od onoga što ste prvobitno očekivali. Odlično se osećate.

Bik

Vaši odnosi sa nadređenima mogu da prolaze kroz krizu. Neophodno je da se naoružate strpljenjem i da zauzmete maksimalno diplomatski stav. Povremene rasprave i nesuglasice između vas i vašeg partnera uskoro će utihnuti. Ulazite u daleko mirniji i stabilniji period. Reagujete na svaku vremensku promenu.

Blizanci

Tokom ovog dana očekuje vas uspeh kroz saradnju sa inostranstvom ili sa osobama koje žive u inostranstvu. Finansijski dobitak. Poznanstvo sa jednom Vagom ili Vodolijom može se pretvoriti u mnogo više od flerta. Prehlada, obavezan je odlazak kod lekara.

Rak

Ukoliko planirate da započnete privatan biznis, ovaj period vam je posebno povoljan. Uspeh u pogledu stručnog usavršavanja, koje će vam omogućiti dalji napredak u karijeri. Danas se možete naći u iskušenju da uđete u ljubavnu avanturu sa osobom koju poznajete preko posla. Problem sa želucem.

Lav

Ovaj dan pruža vam novu šansu da zablistate u punom sjaju. Kolege vas priznaju kao autoritet i biraju vas za svog lidera. Teško da ćete odoleti velikom iskušenju da uđete u tajnu ljubavnu avanturu. Buran ljubavni period. Sklonost povredama.

Devica

Ukoliko nameravate da započnete privatan biznis, očekuju vas finansijska pomoć i podrška jednog starijeg kolege ili prijatelja. Finansijski dobitak. Poznanstvo sa fatalnom osobom može se pretvoriti u veliku ljubav i strasnu ljubavnu vezu. Novo poglavlje na ljubavnom planu. Alergije.

Vaga

Nezaposlene Vage mogu danas dobiti dobru poslovnu ponudu. Mnogo toga će zavisiti od vaše sposobnosti da prezentujete svoje sposobnosti. Ljubavna veza sa osobom koja je poznata u javnosti. Vaš magnetizam je pojačan i privlačite suprotni pol poput magneta. Reumatični zglobovi.

Škorpija

Uspešna poslovna saradnja posebno ukoliko se bavite trgovina i uslužnim delatnostima. Danas možete dobiti vesti koje mogu najaviti vaš napredak. Posebno romantičan dan obeležiće lepi trenuci sa partnerom i veoma lep izlazak u društvo. Iritacija kože.

Strelac

Dobitak honorarnog posla može vam doneti mnogo veći finansijski priliv od onog kojim ste se nadali. Uspeh u trgovini i finansijama. Obnavljanje ljubavne veze sa osobom iz prošlosti može oživeti vašu staru strast. Problemi sa kičmom vas prate neko vreme, moguća je ukočenost.

Jarac

Puni ste odličnih planova i originalnih ideja, a sada je pravi trenutak da načinite prve korake u njihovoj realizaciji. Susret sa novom osobom na putovanju može se pretvoriti u ljubavnu romansu. Izbegavajte tajne veze, neće vas usrećiti. Problem sa sinusima.

Vodolija

Poslušajte svoju intuiciju i ona će vas povesti putem uspeha i mudrih poslovnih poteza. Finansijska situacija se popravlja. Ovaj dan može vam doneti poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom u znaku Lava ili Ovna. Budite aktivniji, potrebna vam je svakodnevna vežba.

Ribe

Niste sigurni što se tiče nove poslovne ponude. Potražite konsultacije od pouzdanih saradnika. Ovaj dan mogu obeležiti ljubomorne scene od strane partnera. Budite iskreni i rešite problem zajedničkim naporima. Melanholični ste i depresivni.

Izvor: Kurir

Reklame