Foto: Pixabay
Reklame

Ovan mora više da odmara, Bik dobija unapređenje, Devica ima drastične promene na poslu

OVAN

Postoje okolnosti koje vas na polju posla ometaju. Nije vam lako da ostvarite svoje planove. Očekuje vas uzbudljivo poznanstvo koje bi veoma lako moglo da vas dovede do nove ljubavne avanture. Odmarajte što više.

BIK

Možete da očekujete da ćete na ovom polju uspešno ostvariti napredovanje. Današnji dan vam je povoljan. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas dan koji može da vam donese novo poznanstvo. Mogući su problemi sa zubima.

BLIZANCI

Potrebno je da imate više strpljenja i da budete smireniji na poslu. Nemojte da ulazite u brzoplete sukobe. Deluje vam da vam partner nešto prećutkuje i da nije sasvim iskren prema vama. Nemojte da se zamarate previše.

RAK

Možete da dobijete priliku za nove poslove. Očekuje vas period u kojem će vam finansije ići na bolje. Povoljan je dan za rešavanje problema u ljubavnoj vezi. Možete da očekujete priliku za preokrete. Povećajte unos tečnosti.

LAV

Moguće je da trenutno niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na poslovnom polju ali uspećete to da promenite. Odnos sa voljenom osobom je krenuo u neočekivanom pravcu za vas. Moguć je pad imuniteta.

DEVICA

Nakon drastičnih promena na poslovnom polju, situacija vam se konačno polako smiruje. Bićete srećni pored osobe koju volite. Uskoro biste mogli da donesete odluku o zajedničkom životu. Moguć je nizak pritisak.

VAGA

Nemojte da se zalećete sa novim odlukama na polju posla. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje. Ukoliko ste u braku, voljena osoba će vam staviti do znanja da želi potomstvo. Problemi sa probavom.

ŠKORPIJA

Niste sigurni da li treba da ostanete na poslu na kojem ste. Pred vama je period koji vam donosi neke dileme. Upoznaćete zanimljivu osobu prema kojoj ćete početi da gajite jaka osećanja. Problemi sa disajnim putevima.

STRELAC

Pred vama je faza u kojoj ćete imati poslovne probleme i komplikacije. Možete da očekujete nepovoljan dan. Izuzetno ste zabrinuti za svoju poslovnu situaciju i dosta toga vas opterećuje. Posetite lekara.

JARAC

Komplikacije koje ste uspeli da rešite su vas naučile važnim lekcijama i poukama na ovom polju. Razočarani ste jer od partnera niste dobili odgovor koji se očekivali. Polje ljubavi vam nije dobro postavljeno. Problemi sa zdravljem zbog umora.

VODOLIJA

Nemojte da žurite previše sa poslovima koji mogu da čekaju. Nije povoljan period da se forsirate na ovom polju. Iako ste mislili da nemate osećanja ka starom partneru, nakon susreta sa njim se obnavljaju emocije. Napetost vas prati.

RIBE

Izgubili ste nadu u poboljšanje na poslovnom polju. Kao da više ne verujete u srećan kraj. Iako umete da budete misteriozni i tajnoviti, ovaj put ste rešili da sa voljenom osobom budete iskreni. Problemi sa nervnim sistemom.

Izvor: Kurir