Foto: Glassporta.rs
Reklame

Automobilsko sportsko udruženje “AS” iz Zaječara apsolutni je šampion Srbije na brdskim i kružnim stazama, što je uspeh koji je malo kome pošao za rukom u istoriji automobilizma na ovim prostorima, piše Glassporta.rs.

Rekordan broj bodova u ekipnoj konkurenciji i trijumf u generalnom plasmanu ostvarili susledeći vozači: Miloš Ivković i Dejan Vukić iz Zaječara, Dragan Lukić iz Kragujevca, Dejan Ilić Đeniks iz Kragujevca (kapiten kluba), Dragan Filipović iz Beograda, Nenad Savić iz Čačka, Vladica Rabrenović iz Stokholma Goran Rabasović i Bajine Bašte i Života Milić – Gaga iz Beograda kao kordinator kluba i vozač.

Kopaonik, Banjaluka, Ušće, Avala, Brus, Miroč, Kraljevo, Zaječar, Bor, gde god su se pojavili članovi ASU “AS” iz Zaječara, strpljivo su sakupljali bodove i na kraju u žestokoj konkurenciji i odneli dvostruku pobedu.

“Sigurno je da smo u planovima pred sezonu imali u podsvesti želju za odbranom titule na brdskim stazama, ali je dupli trijumf prevazišao sva naša očekivanja. Znali smo da imamo veliki kvalitet u našim redovima, a predan rad svih u klubu od administracije, preko mehaničara do vozača, dao je rezultate”, istakao je za “Glas sporta” Života Milić “Gaga”, potpredsednik i koordinator Automobilskog sportskog udruženja “AS”.

Izvor: Glassporta.rs