Foto: www.krupljani.ba
Reklame

Grčki junak Odisej doživio je brodolom. Kada se konačno domogao obale, upoznaje Nausikaju, kraljevu kći koja je bila neizrecivo lepa.

Prema predanju, svoju lepotu dugovala je cvetu koji nikada ne vene – čak ni onda kada se ubere.

Iako su to samo legende, poznato je da postoji cveće koje ne vene, čak ni onda kada je ubrano.

Reč je o smilju ( lat. Helichrysum italicum ).

Jednu od najkvalitetnijih krema i ulja od žutog smilja na našim prostorima proizvodi Kuća zdravlja „Simović“.

Kako ulje od smilja deluje na kožu?

Ono brzo prodire duboko u tkivo i podstiče njegovu regeneraciju. Istovremeno neguje kožu i poboljšava elastičnost tkiva. Tako strije čini manje vidljivima.

Zbog protivupalnog i analgetskog delovanja delotvorno je u prevenciji infekcija, kod zarastanja i smanjivanja ožiljka od carskog reza.

Ulje i krema od smilja blagotvorno deluju na suženje proširenih kapilara, vena, kod psorijaze, ekcema, kod umanjenja podliva i modrica, kod lečenja opekotina, kao i uopšte kod regeneracije kože.

Ulje i krema od smlja blagotvorno deluju na iritiranu, suvu kožu i oštećenu kožu.

Danas Kuća zdravlja „Simović“ povodom proslave rođendana pripređuje specijalnu akciju iznenađenja za čitateljke i čitaoce portala „Glas Zaječara“!

Prva čitateljka koja se javi u komentaru ovog teksta na našoj FB stranici „Glas Zaječara“ poklon dobija kremu od žutog smilja.

Svi čitaoci portala „Glas Zaječara“ koji se jave na telefon Kuće zdravlja „Simović“ i poruče nešto od proizvoda do 8. marta – imaju specijalni popust od 30% na cenu proizvoda.

 

 

Reklame