Foto: timokodrzavanje.rs
Reklame

Vrata zatvorenog bazena na zaječarskoj Kraljevici, sutra će, u 14.00 sati, biti otvorena za plivače, potvrđeno je danas u Javnom komunalnom preduzeću „Timok održavanje“.

Temperatura vode, na dan otvaranja, iznosiće oko 23 stepena, a kako je već ranije najavljeno, u okviru bazena postavljene su i svlačionice sa fenovima.

Ceo prostor će tokom zimske sezone kupanja, biti zagrejan butan gasom. Učenici će uz đačku knjižicu, imati besplatan ulaz, dok će cena karte za ostale korisnike bazena iznositi 150 dinara.

Kako je već ranije najavljeno, Zaječar će sutra ponovo dobiti zatvoreni bazen, što je lepa vest za sve ljubitelje plivanja i one koji žele da slobodno vreme upotpune na drugačiji i kvalitetniji način.

Finalni radovi se privode kraju, a kako je rečeno u JKP „Timok održavanje“, temperatura vode će sutra, na dan otvaranja, biti oko 23 stepena. Svlačionice sa fenovima su pripremljene, a sam prostor već je adekvatno zagrejan.

Osnovci i srednjoškolci će uz đačku knjižici, moći besplatno da koriste bazen, dok će cena karte za ostale korisnike bazena iznositi 150 dinara.

Takođe, profesorima koji žele da čas fizičkog vaspitanja realizuju u zatvorenom bazenu, biće omogućen besplatan ulaz.

Zatvoreni bazen na Kraljevici radiće svakim radnim danom od 14.00 do 22.00 sata, dok će vikendom raditi od 12.00 do 22.00.

Preuzeto sa: TIMOK ODRŽAVANJE

Reklame