41. sednica Skupštine grada Zaječara zakazana je za četvrtak, 26. novembar 2020. godine. Sednica će biti održana u sali Doma kulture u Kotlujevcu, sa početkom u 10,00 časova. Za ovu sednicu predložen je sledeći dnevni red. Redakcija portala Glas Zaječara neće prisustvovati i izveštavati sa sednice pošto smatramo da epidemiloška situacija nije zadovoljavajuća, da bi se u takvom prosto, predviđenom za održavanje sednice, okupio veliki broj ljudi.

Na sednici naći će se Pretres Predloga Odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije banjsko -turističkog kompleksa „Nikoličevo“, Pretres Predloga Odluke o utvrđivanju koeficijenata za nepokretnosti po zonama i prosečnih cena odgovarajućih nepokretnosti na osnovu kojih je za 2020. god. utvrđena osnovica poreza na imovinu obveznika koji ne vode poslovne knjige u najopremljenijoj zoni, Pretres Predloga Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti po zonama za utvrđivanje poreza na imovinu za 2021. god., Razmatranje Izveštaja o izvršenju budžeta za period 01.01.2020. do 30.09.2020. godine, Pretres Predloga Odluke o izmenama Odluke o Gradskoj upravi grada Zaječara, Pretres Predloga Odluke o pristupanju grada Zaječara u članstvo Udruženja „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka, Pretres Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na prvu izmenu i dopunu Finansijskog plana za 2020. godinu Centra za socijalni rad „Zaječar“ u Zaječaru.

Odbornici će odlučivati o Pretresu Predloga Programa za sprovođenje mera za podsticanje rađanja dece na teritoriji grada Zaječara za 2021. godinu, o Pretresu Predloga Odluke o izmeni Odluke o obrazovanju Saveta za zdravlje grada Zaječara, Pretres Predloga :

a) Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Školskog odbora Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ u Zaječaru;
b) Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Školskog odbora Osnovne škole “Ljubica Radosavljević Nada“ u Zaječaru;
v) Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Školskog odbora Osnovne škole“Jovan Jovanović Zmaj“ u Salašu.

Reklame