Reklame


Velečasni Marijan Lindić, župnik župe Svetog Jurja u Zaječaru, čestitao je svim vernicima koji danas proslavljaju praznik Vaskrsenja Hristovog, podsećajući da smo svi ljubljena deca Božija i da smo u ove svete dane pozvani da se molimo za mir u celom svetu i prekid svih ratova.

 

Župnik rimokatoličke župe Svetog Jurja u Zaječaru, velečasni Marijan Lidić, uputio je čestitku svim vernicima koji danas proslavljaju praznik Vaskrsenja Hristovog.

velečasni Marijan Lindnić

Danas je Uskrs, najveći hrišćanski praznik, kada slavimo pobedu Isusa Hrista nad našom smrću. U ovom svetom pashalnom trodnevlju on je ušao u tajnu smrti i uskrsnuća.

On nevin za nas grešnike razapet, radi našeg greha je uskrsao radi oproštenja naših grehova. On nam dolazi da nam poruči ovu činjenicu da smo ljubljena deca Božija i da opravdani njegovom krvlju imamo siguran put u nebo.“ – izjavio je velečasni Marijan Lidić, župnik rimokatoličke župe Svetog Jurja u Zaječaru

Velečasni Lindić podsetio je sve vernike da su u ove svete dane pozvani da se more za mir svega sveta, i obustavu svih ratnih dejstava u svetu.

U ovo pashalno trodnevlje na poseban način smo pozvani da se molimo za mir u svetu, za prekid svih ratova, posebno za prekid besmislenog rata u Ukrajini, i da molimo za mir u svetu kao što nas je pozvao Sveti otac Papa Franjo.“ – zaključio je velečasni Lindić

Reklame