SA BOSCH USISIVAČEM INVESTIRATE U ZDRAVLJE I HIGIJENU. ZA VRHUNSKE REZULTATE ČIŠĆENJA IZABERITE BOSCH.

Prašina je svuda oko nas i jedan je od najčešćih alergena. Otklonićete je redovnim usisavanjem. Usisivač je jedan od uređaja koji najčešće koristimo i zato je važno izabrati pravi. Sa Bosch usisivačem sa posudom čiji model ima oznaku BGC2U230 napravili ste odličan izbor. Bićete mirni i sigurni godinama, jer je kvalitetan, funkcionalan, moćan, snažan, izdržljiv sa modernim motorom.

Čišćenje sa ovim usisivačem neće predstavljati nikakav napor zahvaljujući snažnom motoru od 700 W. Motor visokih performansi je proizveden u Nemačkoj i pruža savršene rezultate, a dobijate i 10 godina garancije na njega. Snažan, precizno kalibrisan HiSpin motor obezbeđuje temeljno čišćenje uz malu potrošnju energije. Gruba i fina prašina se izoluje, a efikasan sistem razdvajanja prašine prikuplja sitnu prašinu i smanjuje njeno taloženje. Time se smanjuje održavanje koje je obično potrebno za usisavače sa posudom i sprečava se bilo kakvo slabljenje performansi. Brzo i efikasno ispuniće sve zadate zadatke oko čišćenja, a prostor učiniti savršeno čistim. Sa posudom je i bez kese. On je snažan, brz, jak i moćan.

Štedljiv je i malo troši struju prilikom rada i nosi oznaku energetske klase A. Tehnologija SmartSensor Control kontinuirano prati usisivač kako bi se osiguralo da radi na optimalnom nivou. Njegova prednost je i što ćete znati kada je potrebno da očistite filter, jer će vam to biti prikazano na led displeju.

Pomoću tehnologije Power AirCycle i tehnologije Bosch motora i kada je posuda za prašinu puna čišćenje će biti maksimalno. Zbog precizno određenog ciklona, optimalno navođen vazduh tri puta će cirkulisati u posudi za prašinu dok će snažna centrifugalna sila izdvajiti prašinu iz vazduha.

Higijena i zdravlje su najvažniji. Zvuči neverovatno, ali izduvni vazduh iz ovog usisivača je čistiji od onog običnog u vašem domu zahvaljujući HEPA filteru. On filtrira 99,95% sitnih čestica prašine, bakterija i zagađujućih materija. Pravi je izbor za osobe koje pate od alergija. Filter je periv i samim tim nećete imati dodatne troškove.

Posuda je i više nego dovoljno prostrana i njena zapremina je 1,4 l. Radijus delovanja je 9m. Ovaj usisivač može da se pohvali i još jednom karakteristikom. Proizvodi buku od samo 79 decibela, što znači da je tiši i od ljudskog govora. Taj neverovatno tih i efikasan rad omogućava jedinstvena SensorBagless tehnologija. Ima teleskopsku metalnu cev, ergo držač i automatsko namotavanje kabla. Veoma je lak za rukovanje.

Prolećno čišćenje može da počne sa jakim i brzim Bosch usisivačem. Ovaj uređaj ima jak filter pa će vaš doma zablistati i biti mnogo zdravije mesto za boravak, jer će sva prašina i čestice potencijalno opasne po zdravlje ostati u samom usisivaču.

Usisavanje više neće biti naporno i ovaj aparat će vam olakšati život. Nabavite ga sada po super ceni u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Reklame