Foto: Glas Zaječara
Reklame

Nakon pisanja portala Glas Zaječara, smetlišta, nedaleko od koloseka, u delu Čupićeve ulice koji se nalazi na trasi još uvek neizgrađenog bulevara Dr Zorana Đinđića kao i na putu Zaječar – Negotin, nedelako od Fabrike kablova, uz samu njivu koju obrađuje Milovan Tavrić, uklonilo je preduzeće JKSP „Zaječar“ po nalogu komunalne inspekcije i policije.

Nedaleko od koloseka, u delu Čupićeve ulice koji se nalazi na trasi još uvek neizgrađenog bulevara Dr Zorana Đinđića, smetlište na koje smo ukazali 18. januara, kao i smetlište na putu Zaječar – Negotin, nedelako od Fabrike kablova, uz samu njivu, o čemu smo pisali 12. januara, uklonjena su danas kamionima JKSP „Zaječar“ po naređenju komunalne inspekcije i policije.

Foto: Glas Zaječara

Smeće, uglavnom kabasti otpad, odeća i plastična ambalaža, razbacano je do danas bilo na ovim lokacijama.

Kako portal Glas Zaječara nezvanično saznaje, komunalna policija pronašla je ko je otpad ostavljao na jednom od dva smetlišta, ali uprkos pozivima, i obećanju iz komunalne policije da će nam dati izjavu o kom preduzeću je reč, do zaključenja ovog teksta, nismo uspeli da dobijemo sagovornika o tome.

Podsećamo, nakon pisanja našeg portala nadležne službe uklonile su razbacano smeće blizu zaječarske ciglane.