Smetlište u Čupićevoj, foto: Glas Zaječara
Reklame

Nedaleko od koloseka, u delu Čupićeve ulice koji se nalazi na trasi još uvek neizgrađenog bulevara Dr Zorana Đinđića iznikla je divlja deponija.

 

Na trasi još uvek neizgrađenog bulevara Dr Zorana Đinđića, u delu nedaleko od železničke rampe i  silosa izniklo je smetlište.

Smetlište kod koloseka, foto: Glas Zaječara

Smeće, uglavnom kabasti otpad, odeća i plastična ambalaža, razbacano je gotovo celom dužinom ovog uvučenog dela ulice u kome, već duže vreme, nepoznata lica odlažu neželjeni otpad.

Smeće na trasi bulevara, foto: Glas Zaječara

Probijanje trase bulevara Dr Zorana Đinđića još uvek nije završeno. Gradonačelnik Ničić septembra 2017. godine,  u izjavi za „Radio Magnum„, izneo je da se nada da će probijanje trase bulevara biti završeno do 2021. godne, nakon rešavanja spornih imovinsko pravnih odnosa sa želenicom.

„Bitno je i da sa Železnicom, posle 7-8 godina, postignemo taj famozni sporazum oko imovinskih odnosa i da uspemo bar do 2021. godine da probijemo i završimo Bulevar dr Zorana Đinđića, tj. da spojimo ulicu od Elektrodistribucije do rampe kod silosa.“ – izjavio je Ničić

Smetlište, foto: Glas Zaječara

Na trasi bulevara dr Zorana Đinđića za sada je izniklo samo smetlište, a kada će iznići i dugo očekivana moderna saobraćajnica u ovom trenutku još uvek se ne zna.