Povodom obeležava Dana sektora za vanredne situacije u Boljevcu juče održana pokazna vežba u PU „Naša radost“, a danas u Zaječaru je izveden taktičko – tehnički zbor na platou Trga Oslobođenja.

Povodom Dana Sektora za vanredne situacije, Odeljenje za vanredne situacije u Zaječaru danas je održalo taktičko – tehnički zbor na platou Trga Oslobođenja dok u sredu 13. septembra od 8 sati organizovano je dobrovoljno davanje krvi u prostorijama Crvenog krsta Zaječar.

“Kao i svake godine, i ove od 2009. godine, kada je formiran Sektor za vanredne situacije u Zaječaru, slavimo naš dan, a ujedno slavimo i krsnu slavu vatrogasaca. Svake godine od 11 do 17. septembra, vršimo edukaciju dece javnim pokaznim zborovima i vežbama. Za sutra je planirana akcija dobrovoljnog davanja krvi gde će učešće uzeti 26 vatrogasaca od 79 koliko imamo., kazao je načelnika Odeljenja za vanredne situacije u Zaječaru, Branislav Matić.

Podsećamo, u sredu 13. septembra od 8 sati organizovano je dobrovoljno davanje krvi u prostorijama Crvenog krsta Zaječar.

U nedelju 17. septembra, u 11 sati, u prostorijama Vatrogasnog doma u Zaječaru biće upriličeno sečenje slavskog kolača i obeležavanje slave „Presvete Bogorodice – Neopalime kupine“.

Reklame