foto:pixabay
Reklame

Vozače i danas očekuju dobri, gotovo idealni uslovi za vožnju kada će prijatne dnevne temperature koje meteorolozi prognoziraju pratiti dobra vidljivost i suvi kolovozi.

Unutar gradova, a posebno na ulicama oko škola treba uvek dodatno smanjiti brzinu i biti pažljiviji u vožnji jer je u saobraćaju veliki broj različitih učesnika, dok van gradova vozače očekuje dobra prohodnost puteva i umeren intenzitet saobraćaja, ali i dosta izmena na u saobraćaju jer je na mnogim deonicama brzina i vožnja prilagođena radovima na putu – saopštio je Auto Moto Savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“, kada je u pitanju stanje na putevima, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Bez zadržavanja na granicama

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 5.15, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Zadržavanja na (TMV) teretnim terminalima GP Batrovci i Kelebija na izlazu je 120 minuta, a na Horgošu na izlazu kamioni čekaju 90 minuta. Na ostalim GP nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izvor: Blic

Reklame