SPREMITE SE ZA PROLEĆNO ČIŠĆENJE SA BOSCH USISIVAČEM IZ TEHNOMEDIE.

Na lestvici najomraženijih poslova, usisavnje zauzima visoko mesto. Glomaznim, velikim i teškim usisivačima je odzvonilo. Sa Bosch-om ovaj posao će vam postati zadovoljstvo. Idealan Bosch akumulatorski usisivač nosi oznaku BBH32551. Ovaj pomoćnik za čišćenje je ustvari “dva u jedan”. Ručni usisivač i baterijski usisivač u jednoj mašini.

Karakteriše ga izuzetan kvalitet, dugotrajnost,praktičnost, lep dizajn…

Bosch štapni akumulatorski usisivač je kompaktan i fleksibilan, lak za korišćenje i stići ćete sa njim do svakog ugla. Odličan izbor je i za male prostore i stanove. Olakšaće vam život zato što je višenamenski i sve obavlja lako i brzo. Samo jedan klik vas deli od toga da li želite da ovaj usisivač bude štapni ili ručni. Sve vrste nereda poput: prašine, mrvica, dlaka jednostavno ćete odstraniti sa njim.

Sa lakim Bosch usisivačem se jednostavno rukuje, jer poseduje Easy Clean System i malu težinu od samo 3 kilograma i 239 grama. Zbog toga vam uvek može biti pri ruci.

Temeljno ćete očistiti sve vrste podova i površina zahvaljujući visoko efikasnoj tehnologiji bez kese i četki za sve tipove podova. S obzirom da ima veliki broj dodataka očistićete svaki tip prljavštine i to od poda do plafona. Možete sa njim očistiti i tapacirung, nameštaj, stolove, sofe ili unutrašnjost automobila. Do svakog ugla i do onih mesta koja su vam do sada bila nedostupna stići ćete zahvaljujući pokretnom zglobu za dodatke. Bežično usisavanje je sada bez ograničenja.

Ručni usisivač je odličan za rukovanje, jer je ergonomski i lako balansira. Idealan je za brzo čišćenje stolova, stolica ili fioka i teško dostupnih mesta ispod nameštaja, na primer. Poseduje dva nivoa snage.

U ovo vreme higijena je najvažnija. Filter ovog usisivača se može prati. Rukovanje je lako i jednostavno je skidanje i pražnjenje posude, kao i vađenje valjkaste četke iz papučice i njeno čišćenje. Poseduje lithium-ion tehnologiju, izdržljive baterije za konstantno visoke performanse i kratko vreme punjenja. Punjenje je veoma praktično i možete ga puniti bilo gde u domu i traje od 4 do 5 sati. Radiće veoma dugo do 55 minuta. Posuda za prašinu je dovoljno prostrana i zapremine je L.

Motorizovana četka AllFloor pruža brze i vidljive rezultate čišćenja na svim podovima uključujući parket, tepihe i pločice. Ova četka radi pri velikom broju obrtaja (do 3.500 o/min). Valjkasta četka se može lako izvaditi iz papučice za pod zbog čišćenja i svaki put biće zagarantovani savršeni rezultati.

Zahvaljujući uskom dizajnu, bežični samostojeći Bosch usisavač je veoma stabilan i može se praktično smestiti u bilo koji prostor, kutak ili ugao, jer ne zauzima puno mesta. Samo ga uspravite i stavite da stoji samostalno.

Ovaj Bosch beli akumulatorski usisivač je lepog dizajna. Njegove dimenzije su: 1150 x 265 x 180 mm. Ovaj super magični usisivač može biti vaš po neverovatno povoljnoj ceni i zato posetite Tehnomedia prodavnice. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

 

 

 

 

 

Reklame