Nakon otvaranja u Maju 2019. kada je Capitol Park prvi put otvorio vrata posetiocima i uspešnog širenja otvaranjem prodavnice Koton prošle nedelje, danas je retail park poželio dobrodošlicu i lokalnom brendu Venera, koji se bavi prodajom venčanica i ostale mode.

Direktorka portfolija za Poseidon Group, Ivana Rajković, izjavila je: „Ponosni smo na širenje Capitol Parka Zaječar čiju smo ponudu prošle nedelje proširili otvaranjem prodavnice Koton, a danas ćemo da poželimo dobrodošlicu i lokalnom brendu Venera koji deluje u sektoru mode. Capitol Park postaje vodeća shopping destinacija u Zaječaru te kao brend pruža kupcima moderan dizajn i međunarodni standard uz povoljne cene. Verujemo da će venčanice i ostala odeća u ponudi ovog brenda doprineti dobroj ponudi retail parka. Pod našim Capitol Park i Shopping Capitol brendovima, Poseidon Group je prepoznat kao visokokvalitetan regionalni lider u retail sektoru, pa nas usrećuje nastavak širenja u retail sektoru Srbije i ostatka regije.“

Capitol Park brend je deo portfolija Poseidon Grupe, koji je sačinjen od preko 280.000 m2 izgrađenih retail parkova širom jugoistočne Evrope, 90.000 m2 koje koriste supermarketi, više od 1000 stambenih objekata u planiranju i izgradnji. Poseidon Group sa partnerima i investitorima iz celog sveta aktivno sarađuje na ostalim projektima kako u Velikoj Britaniji tako i u jugoistočnoj Evropi.

Reklame