Reklame

Omladinski fudbalski klub „Zaječar“ obeležio je danas po prvi put slavu kluba – Savindan.

Prigodna svečanost priređena je u Domu kulture u Koltujevcu, a rezanju kolača i svečanom koktelu prisustvovao je veliki broj zvanica, sportskih radnika, prijatelja kluba i dece.

Predsednik kluba Bogiša Stojiljković istakao je da OFK „Zaječar“ već sedamnaest godina predano radi, a da su aktivnosti kluba u proteklih godinu dana najviše usmerene ka deci, ka radu sa decom, sa kojom je najteže, ali i najlepše raditi.

„Odlučili smo da ove godine po prvi put obeležimo slavu. Opredelili smo se za Svetog Savu, zato što pre svega radimo sa decom, a to je školska slava“. – izjavio je za „Glas Zaječara“ Bogiša Stojiljković.

 

Trener i predsednik kluba OFK „Zaječar“ najavio je i akciju, koja je nastala kao rezultat saradnje sa Udruženjem roma, a koja će za cilj imati uključivanje zainteresovane romske dece u rad fudbalskog kluba, kroz treninge.

Bogiša Stojiljković izrazio je nadu da će se kroz saradnju sa Gradskom upravom, koja ulaže značajne napore, uslovi rada poboljšati, naglasiviši da je cilj OFK „Zaječar“ da se što veći broj dece bavi sportom, koji je preduslov zdravog i ispunjenog života.