Foto: Glas Zaječara

Danas je u industrijskoj zoni „Zapad“ počela izgradnja fabrike za proizvodnju kablova, u kojoj će u naredne dve godine posao naći šezdeset Zaječaraca. Ničić za sledeću nedelju najavljuje dolazak novih investitora iz Nemačke.

 

U industrijskoj zoni „Zapad“ danas je otpočela izgradnnja nove fabrike za proizvodnju kablova. Prema rečima vlasnika firme „Tel-kabl“ objekat će se prostirati na 5.000 metara kvadratnih, a uslovi u industrijskoj zoni „Zapad“ su odlični.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić izjavio je da se industrijska zona „Zapad“ lagano otvara i najavio je otvaranje novih radnih mesta, kao i dolazak stranih investitora iz Nemačke koji će doći tokom sledeće nedelje.

Foto: Glas Zaječara Boško Ničić

„Nakon “APTIV”-a (Irska) koji su “neverne Tome” prerano otpisale i “Tel-kabl”-a u Zaječar sledeće nedelje dolaze i investitori iz Nemačke. Industrijska zona “Zapad” lagano se otvara.
Da li će biti novih radnih mesta…za one koji hoće da rade odgovor je – SIGURNO DA !
Kada ? Brže nego što smo se nadali ali sigurno ne “preko noći” !“

Otvaranje novih pogona, a samim tim i novih radnih mesta,  neizostavno će doneti boljitak i preokret u Zaječaru. Ostaje samo da se vidi kada će aktuelna situacija dozvoliti da do realizacije planiranih i najavljenih investicija zaista i dođe.