Foto: screenshot Happy tv

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, putem društvene mreže fejsbuk na molbu menadžmenta kompanije “APTIV-Srbija”, pozvao je sve zainteresovane građane Zaječara i Timočke Krajine, da se prijave u što kraćem roku na e-mail adresu zajecarposao@aptiv.com i postanu član Aptiv tima.

„Dragi sugrađani, pozivamo, na molbu menadžmenta kompanije “APTIV-Srbija”, sve zainteresovane građane Zaječara i Timočke Krajine, da se prijave u što kraćem roku na e-mail adresu zajecarposao@aptiv.com i postanu član Aptiv tima“. kazao je Ničić.

Prema njegovim rečima za konkurs je potrebno sledeće:

  • pošaljete svoju prijavu putem gore naznačenog e-mejla;
  • čekate poziv iz kompanije;
  • budete spremni i raspoloživi da u subotu, 10.07.2021. godine (u vreme koje će Vam prilikom poziva javiti) potpišete ugovor i da u nedelju 11.07.2021. godine krenete na obuku u Novi Sad, na 6 dana, a potom u Leskovac na period od oko 60 do 90 dana.

On dodaje da smeštaj i prevoz organizuje i plaća kompanija “Aptiv”. Broj raspoloživih mesta je ograničen.

„Prijavite se i iskoristite šansu da zasnujete radni odnos u jednoj od najvećih evropskih kompanija u oblasti proizvodnje elektronske opreme za automobilsku industriju“- poručuje Ničić.

Podsećamo, Britanska firma „Aptiv“, o kojoj su mediji proteklih dana pisali jer su se njeni radnici u pogonu u Leskovcu prošle nedelje pobunili zbog dvanaestočasovnog radnog vremena, potražila je ovih dana radnike u Nišu podelom letaka u kojima je između ostalog navedeno da se zaposlenima nudi „veoma dobra radna atmosfera“.

Reklame