BEKO VEŠ MAŠINA WTE 7636 XA JE ODLIČAN IZBOR. POSEDUJE VELIKI BROJ OBRTAJA, MNOŠTVO FUNKCIJA, SAVRŠENE TEHNOLOGIJE I ŠTEDLJIVA JE.

Život bez veš mašine je nezamisliv. Dobar izbor veš mašine će vam doneti puno koristi u svakodnevnom životu. Brza je, štedljiva, snažna, sigurna, funkcionalna, tiha, sa mnogo opcija i programa. Jednom rečju, savršenu mašinu za pranje veša koja će biti u stanju da ispuni sve vaše želje i zadovolji potrebe proizveo je Beko. Model sa oznakom WTE 7636 XA je ono što vam treba.

Sa Beko mašinom za pranje veša zahvaljujući inverterskom motoru ProSmart™ koji je dizajniran bez četkica dobijate 10-godišnju garanciju na motor, efikasnost, uštedu, dugotrajnost i tihi rad. Štedljiva je i u to ćete se uveriti kada dobijete mesečni račun za struju i vodu. Naponska žaštita u Beko veš mašinama štiti programator i elektroniku od pada ili skoka napona i omogućava stabilan rad u rasponu voltaže od 160-290V. Ima visoku energetsku efikasnost, A +++ (-10%)Za godinu dana potroši 156 kWh struje i 9899 l vode.

Ova mašina je kapaciteta 7 kgBrzina centrifuge je 1 200 obrtaja u minuti. Zahvaljujući velikom broju obrtaja veš će biti dobro isceđen od vode, a samim tim brže će se osušiti.

Više ne morate pre pranja da tretirate fleke sapunom ili sirćetom, jer je ovaj uređaj pravi čarobnjak. Fleke se tretiraju parom sa tehnologijom SteamCure™. Para će pomoći da prljavšitina omekša i na taj način će se lakše očistiti. Sa ovim uređajem posao vam je olakšan. Ovaj program može besprekorno da očisti 24 vrste fleka. Mrlje od kečapa, kafe, čokolade, šminke, krv i druge brzo će biti odstranjene, ako podesite ovaj program rada. Veš neće biti izgužvan kao obično i nećete morati da ga peglate. Ova moćna mašina za pranje veša se nežno odnosi prema vašoj garderobi tako da vam je na kraju olakšan posao.

Niko nema vremena i svi žele bilo koji posao da brzo završe. Sa ovom Beko mašinom za pranje veša i to je moguće sa super kratkim programom Xpress. Za 14 minuta opraćete 2 kg veša. Nije potrebno sve intenzivno prati i ponekad je dovoljno i kratko pranje. Ako podesite Fast+ opciju dobijate kraće vreme trajanja programa pranja i do 55%. Uglavnom kad pokrenemo mašinu se setimo i šta smo zaboravili da ubacimo. AddGarment opcija kod ove veš mašine vam omogućiti da u prvih nekoliko minuta pauzirate mašinu, otvorite vrata i ubacite veš koji ste zaboravili i da mašina zatim nastavi sa pranjem.

Besprekorna higijena i savršeno opran veš je krajnji rezultat. Ova veš mašina je idealna za ljubitelje životinja, jer zahvaljujući specijalnom programu dlake kućnih ljubimaca biće uspešno odstranjene. Program Woolmark® je specijalni program za vunenu odeću koja može da se pere u mašini. Inovativni bubanj AquaWave® nežno pere veš.

Ima 15 programa pranja. Pamuk, pamuk Eko, sintetika, mini / mini14, vuna / ručno pranje, delikatno, preuzimanje ciklusa, centrifuga + isušivanje, ispiranje, tamno pranje / farmerke, na otvorenom / sport (Goretek), mStain, mHigiene +, mDovn Vear, majice. Tu su i opcioni programi: miks, zavesa, donje rublje, mekane igračke, peškir. Možete i odložiti pranje i prilagoditi ga svojim mogućnostima, a zahvaljujući digitalnom display lako je upravljanje kao i kontrola. Sa ovom mašinom moguće je dodati veš i nakon početka ciklusa pranja. Moguća je i ušteda deterdženta, jer ima AquaFusion tehnologiju.

Ova Beko mašina za pranje veša je pametna i moguće je povezivanje putem bluetooth-a. Za tu potrebu razvijena je HomeWhiz aplikacija, koja nudi opciju povezivanja i daljinsko upravljanje. Mašina nije bučna. Nivo buke prilikom pranja je 58 dB, a tokom rada centrifuge 74 dB.

Zahvaljujući automatskom sistemu za kontrolu vode, količina vode se automatski prilagođava kako biste dobili optimalne performanse u zavisnosti od veličine i vrste tkanine koja se pere. Obezbeđena je od prelivanja vode, a ima i kontrolu neravnomernog opterećenja

Sa ovim uđejem ste sigurni jer poseduje indikator zaključanih vrata, tako da je ovo pravi izbor za porodicu s decom na primer.

Lepog je dizajna i standardnih dimenzija. Širina je 60, visina 84 a dužina 49 cm.

Zahvaljujući pametnim tehnologijama, maksimalnoj efikasnosti i izdržljivosti sa ovom mašinom opraćete osetljive tkanine, veliku količinu veša, ili onaj koji treba oprati u kratkom roku. Posetite Tehnomedia prodavnice i po povoljnoj ceni kupite ovaj Beko modelTehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Reklame