Foto: Matična biblioteka "Svetozar Marković"

Matična biblioteka ,,Svetozar Marković” u Zaječaru Vas poziva na tribinu Digitalne bune, formirane od stručnog tima programerske firme NextBlink.

NextBlink je kanadsko-srpska kompanija sa sedištem u Timočkoj Krajini. Dugi niz godina pomaže svojim klijentima da unaprede poslovanje.

Ova kompanija stvara IT rešenja koja unapređuju poslovne procese, štede resurse i značajno podižu efikasnost u radu. Strateški je saradnik Fakulteta organizacionih nauka. Između ostalog, uspešno je realizovala projekte u oblasti kanadskog zdravstva, kao i u domenu onlajn-kupovine, prateći poslednje trendove u radu sa modernim tehnologijama.

Želja i namera zaposlenih u NextBlinku jeste da se unapredi informatička pismenost i preduzetništvo u Timočkoj Krajini. Digitalna buna je inicijativa za pokretanje Regionalnog startap centra u Zaječaru.

Na inicijativu Digitalne bune, a u organizaciji Matične biblioteke ,,Svetozar Marković”, održaće se tribina pod nazivom ,,Razbijanje mitova u IT industriji”. Tribina je namenjena učenicima Gimnazije i Tehničke škole IT smera, kao i svim zainteresovanima za temu.

Pozivamo vas u Čitalište vaše biblioteke u sredu, 24. aprila od 17 sati. Čekamo vas!

Učesnici:

– UI/UX Designer (Marko Stanojev)

– Business Analyst (Vladimir Stanojević)

– Quality Assurance – QA Tester (Ana Ognjanović)

– Team Lead, Full Stack Developer (Nemanja Matić)

– Project Manager (Stefan Kostić)

Reklame