Foto: Wood

Nakon sjajnih prošlogodišnjih koncerata u Zaječaru, legendarni Električni orgazam se neočekivano posle samo godinu dana vraća u grad gitare i rokenrola na Timoku. Ovog puta bend će održati samo jedan koncert, i to u petak 09. septembra, od 21 sat u bašti Omladinskog centra.

U odnosu na prošlogodišnje koncerte, bend je spremio i neka iznenađenja. Naime, ove godine se obeležava 40 godina od izlaska kultnog albuma „Lišće prekriva Lisabon“, pa će se na repretoaru naći i neke pesme sa tog albuma koje bend dugo nije svirao, ali sa njega neće izostati ni svi oni antologijski hitovi iz 42 godine duge karijere „Orgazma“.

Nakon veoma uspešne festivalske sezone tokom koje je bend nastupao na najvećim binama regiona, biće ovo jedan od retkih celovečernjih samostalnih koncerata „Orgazma“, prava rokenrol poslastica – na metar od bine!

Ulaznice po promo ceni od 800 dinara (za prvih 50 kupaca) mogu se kupiti u Omladinskom centru, dok će nakon rasprodaje promo ulaznica redovna, pretprodajna cena biti 1000 rsd.

Reklame