KUVAJTE JEDNOSTAVNO, BRZO I LAKO POMOĆU UREĐAJA GORENJE

Centralno mesto u domu mnogima je kuhinja. Pored obedovanja tu se razgovara, druži i naravno pripremju razne kulinarske čarolije. Za to su vam potrebni dobri uređaji. Sa Gorenjem, kuhinju ćete opremiti lako, a lepo, sa ugradnim setovima ili šporetima brenda Gorenje. Iskoristite ovu prolećnu akciju u Tehnomedia prodavnicama do 15. maja. Po povoljnim cenama nabavite: ugradni set ili šporet.

Uređaji poseduju inteligentna rešenja, a krasi ih jednostavnost. Pružaju vam odlične rezultate, malu potrošnju energije i rad. Ovi uređaji će oplemeniti vašu kuhinju, jer su lepog i privlačnog, modernog dizajna.

Sa Gorenje šporetima pripremićete šta god zamislite od jela. Ukus će biti božanstven kao da je hrana pripremana u onim tradicionalnim pećima na drva, na primer. Topao vazduh se u rernama Gorenja šporeta slobodno kreće. Ravnomerno sa svih strana će se hrana zagrevati i biće besprekorno ispečena. Iznutra sočna, a spolja hrskava. Sva kulinarske maštarije ovi uređaji pretvoriće u stvarnost. Rade sigurno i pouzdano, poseduju praktične funkcije, a upravljanje je jednostavno.

Inteligentna sigurnosna karakteristika Gorenje rerni su najhladnija vrata UCD (Ultra Cool Door). Trostruka vrata su prekrivena temperaturno-refl ektujućom barijerom. Na taj način se spoljašnja temperatura vrata zadržava bez obzira da li je vrela njena unutrašnjost. Tako se štedi energija. Lako možete ukloniti prilikom čišćenja infra grejač koji je spušten i gril a nalaze se na gornjem delu rerne. Deo rerne je podignut a van domašaja su grl i tako dobijate veći kapacitet i manuu šansu da ćete se ispeći.

Gorenje indukcijske ploče efikasno kuvaju i lako se čiste. Za razliku od HiLight ploča zagrevaju se dvostruko brže. Zato su neverovatno sigurne i ekonomične. Idukcijska ploča samo zagreva dno posude, a ostatak ploče slobodno možete dodirnuti, jer on ostaje hladan.

U velikim rernama možete da pripremite celi obrok i ušredite vreme. Naime, kroz celu rernu se širi toplota i u isto vreme od 5 nivoa možete da pečete na 3. Gorenje elektronske rerne vas savetuju kako na najjednostavniji način da ispečete različita jela pomoću displeja. Željeni program birate pritiskom na ikonicu, a zatim rerna samostalno prilagođava vreme pečenja i temperaturu. Po želji možete lako da podesite trajanje, temperaturu i dužinu pečenja. Sa tri grejača je opremljena većina rerni, međutim višesistemske rerne Gorenje imaju četiri. U zadnjem delu rerne oko ventilatora je smešten dodatni grejač. On pruža širenje vrelog vazduha tako da rerna ima jednaku temperaturu iznutra, od vrha do dna. Gorenje je inteligentan uređaj. Veliki broj rerni je opremljen elektronskim upravljačem koji će vam govori šta se dešava u rerni na
vašem jeziku. Konačno ćete moći da se u vašoj kuhinji lako sporazumete sa sopstvenim uređajem.

Ovaj brend je obezbedio svoje rerne novim i dinamičnim sistemom hlađenja DCS. Poseban ventilator uzima hladan vazduh iz spoljašnosti i sa toplim vazduhom iz rerne ga meša. Na taj način prilikom izlaska iz rerne vazduh postaje mnogo hladniji a prednja strana rerne je sigurnija i hladnija. Neki modeli poseduju i dinamičan sistem hlađenja koji je dopunjen dodatnom funkcijom koja nakon isključivanja hladi rernu. Posebnim prekidačem su opremljena vrata rerne tako da će ventilator prestati da radi u unutrašnjost prilikom otvaranja vrata i tako neće doći do naleta vrelog vazduha u vaše lice prilikomotvaranja rerne, a kada zatvorite vrata nastaviće kao i do tada nemsetano da radi ventilator.

Neke rerne imaju i termo sondu pomoću koje ćete proveriti stepen pečenosti mesa. Gorenje rerne su veoma pregledne, jer imaju veći prozor i bolje osvetljenje. Svi modeli poseduju i poseban pleh.

Obrok pripremljen u Gorenje parnoj rerni imaće bolji ukus. Jedna od najzdravijih metoda kuvanja je na pari. Na hranu se u tom slučaju toplota mnogo brže prenosi. Jela neće biti suva, jer para čini jelo vlažnim, hranljivijim i ukusnijim. Samim tim biće mekana i sočna, a zadržaće i sve važne vitamine iminerale, boju, ukus, teksturu. U kombinovanim parnim rernama hrana se priprema brže , a na različitim nivoima možete nekoliko jela kuvati u isto vreme i neće doći do mešanja mirisa. U kombinovanim parnim Gorenje rernama, ustvari dobijate 3 rerne u jednoj. Možete kuvati na pari ili peći jela ili obe funkcije koristiti kombinovano.

Posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite Gorenje po povoljnoj ceni. Period trajanja akcije je od 15. aprila do 15. maja. Pomoću staklokeramičkih šporeta i ugradnih setova iz specijalna prolećna akcijska Gorenje ponude kuvaćete lako, brzo i jednostavno. Iskoristite prolećni popust i uštedite. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Reklame