Reklame

POKLONU SE KROZ POKLOPAC NE GLEDA! ZA SVAKI TESLA ŠPORET, UGRADNU RERNU ILI PLOČU, METALAC ŠERPA NA POKLON.

Pravo je vreme za kupovinu uređaja za kuvanje u Tehnomedia prodavnicama. Najukusnije obroke zakuvaćete na Tesla šporetima, ugradnim pločama i u ugradnim rernama. Prilikom kupovine, do kraja aprila, dobijate poklon – fenomenalnu i modernu Metalac šerpu sa poklopcem ( 16 cm / 2 l ).

Poklon ćete dobiti na naznačenu adresu nakon što kupljeni uređaj registrujete na www.teslapoklanja.com.
Prilikom online registracije, neophodno je da priložite fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine i ostavite kontakt podatke.

Tehnomedia vam nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama. Izaberite Teslaugradnu pločuugradnu rernu ili šporet.

Birajte standardni ili kombinovani model. Ono što je zajedničko je da ćete tradicionalna ili savremena jela božanstvenog, sočnog i punog ukusa pripremiti upravo na ovim uređajima.

U vašu kuhinju savršeno će se uklopiti ugradne rerne i staklokeramičke ploče i doprineti dodatnoj eleganciji i estetici prostora.

Tesla ugradne ploče izrađene su od prestižnog Schott Ceran stakla. Sve što pripremite uz pomoć uređaja ovog proizvođača učiniće vaše obroke ukusnijim i sasvim sigurno uživaće sva vaša čula prilikom obedovanja. Tesla staklokeramičke ploče su izuzetno kvalitetne i sigurne. Sa senzorskim su upravljanjem, 9 podesivih nivoa snage i 2 ili 4 funkcionalne zone. Dodatnu bezbrižnost pruža vam automatsko sigurnosno isključivanje kao i zaštita za decu.

Ugradne nezavisne multifunkcionalne Tesla rerne olakšaće vam posao oko prepremanje obroka. Na vama je da odlučite koja zapremina vam odgovara: od 56, 60, 70 ili 80 l. Na dobitku ste i sa ventilatorskom i sa konvencionalnom rernom. Pružaju brojne mogućnosti, a na vama je da izaberete onu sa 5, 5 ili 9 funkcija. Neke od njih su: 3D kuvanje sa gornjim, donjim i turbo grejačem, sa grilom, odmrzavanjem, čišćenje parom…

Odličan izbor Tesla šporeta očekuje vas u Tehnomedii. Samostojeće sa staklokeramičkom pločom, plinsko električni sa 2 ringle i 2 gorionika ili klasični sa ringlama. Praktične i čarobne olakšaće vam pripremu jela. Njihove ventilatorske rerne sa grilom su od: 43 l. 48 l i 56 l.

Tesla brend se rukovodi vizijom Nikole Tesle da tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodnevica za većinu.

Tesla uređaji koriste najnoviju tehnologiju i poseduju funkcije koje olakšavaju i ulepšavaju svakodnevni život, štede enregiju i uklapaju se u svaki prostor. Pomoću Tesla ugradne rerne ploče ili šporeta lako ćete pripremiti i ona najzahtevnija i najkomplikovanija jela. Imaju brojne mogućnosti pa ćete moći precizno da podesite šta želite. Održavanje je jednostavno. A uređaji su bezbedni, ekonomični i brzi. Izaberite model po svojoj meri u Tehnomedia maloprodajnim objektima.

Najukusnija Tesla poklon akcija u sinergiji sa Metalcem u Tehnomedii traje od 1. do 30 aprila 2021. godine. Ne oklevajte i požurite po svoj poklon!!! Tehnomedia je totalno drugačija od drugih.