Reklame

Osamnaesti nagradni konkurs Pošte Srbije „Piši Deda Mrazu“ završava se 5. decembra, saopšteno je danas iz Pošte Srbije.

Iz cele Srbije deca uzrasta do 10 godina, imaju priliku da se prepuste mašti, pripreme i pošalju literarne i likovne radovei osvoje neku od vrednih nagrada za sebe ili grupu i odeljenje.

„Pozivamo roditelje, nastavnike i vaspitače da podrže najmlađe da žele i sanjaju –i tako oslobode svoje talente, prepuste se prazničnoj čaroliji i zasijaju svojim kreativnim duhom“, navode iz Pošte Srbije.

Do 5. decembra, radove je potrebno slati na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: Nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu”. Pošta Srbije će nagraditi po tri najbolja autora u obe konkurencije –hoverbord, trotinet i roleri dodeljuju se u pojedinačnoj, a tri muzičke mini-linije najboljima u grupnoj konkurenciji.

Podaci o autoru –ime, datum rođenja, adresai kontakt telefonroditelja/staratelja, navode se na poleđini rada, a na grupnim radovima –naziv, adresa i kontakt telefon ustanove, odeljenja ili vaspitne grupe, kao i broj dece koja su učestvovalau izradi rada.

Obavezno je, uz sve radove, priložiti izjave roditelja o saglasnosti za korišćenje i obradu navedenih podataka o autorima, od strane Pošte Srbije za potrebe konkursa. Uslovi nagradnog konkursa i obrasci izjava o saglasnosti, dostupnisu na sajtu Pošte www.posta.rs a za više informacija na raspolaganju je i kontakt telefon 011-3064-102.

Izvor: Danas