U TRADICIONALNOM IZBORU MAGAZINA “PC PRESS” – TOP 50 NAJBOLJIH ONLAJN STVARI, TEHNOMEDIA.RS JE IZABRAN MEĐU NAJBOLJIM SAJTOVIMA U SRBIJI ZA 2021. GODINU.

Top 50 najboljih online stvari je jedini zvanični izbor najboljih sajtova u našoj zemlji. Naš sajt tehnomedia.rs dobio je priznanje Top50 na jubilarnom 25. izboru najboljih online lokacija.

Nagradu je u ime naše kompanije primila Aleksandra Alašević, regionalna menadžerka u Beogradu.

 

“Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što se kompanija Tehnomedia centar d.o.o. nalazi među najboljima i u Top 50 najboljih onlajn stvari. Drago nam je što je naš rad i trud, kao i građenje dobrog online imidža i pre svega sajta prepoznat. Zahvaljujem se u ime celog Tehnomedia tima stručnom žiriju i PC Press redakciji”, istakla je Alašević.

Naš sajt tehnomedi. rs je funkcionalan, sveobuhvatan i naša lična karta. Sve je na dohvat ruke, pregledno i brzo. U par klikova saznaćete kompletne informacije koje vas zanimaju i lako poručiti željeni proizvod. Koncept sajta od sadržaja do dizajna je urađen na moderan način da bi kao celina bio inovativan. Pored tehničkih prednosti, jednostavnosti korišćenja, dobro organizovanog korisničkog okruženja, naprednog softvera, sajt posetiocima pruža i mnoge pogodnosti. Putem društvenih mreža, telefona, chat- a ili elektronske pošte možete se konsultovati sa stručnim timom iz različitih oblasti oko izbora proizvoda koje nudimo, načina plaćanja, dostave i slično. Organizujemo nagradne konkurse, akcije i družimo se sa našim pratiocima. Nudimo i razne zabavne sadržaje i još mnogo toga.

Sertifikat e-Trustmark

Poverenje je najvažnije. Dobitnici smo Trustmark sertifikata što je nacionalna prestižna oznaka poverenja. Ovo je garancija za sigurnu kupovinu i poštovanje svih propisanih zakonskih procedura o elektronskoj trgovini i zaštiti potrošača. To je dokaz pre svega: sigurne kupovine, usklađenosti svih segmenata kupovine sa aktuelnim zakonskim propisima, dostupnosti i transparentnosti svih informacija o proizvodima, kao i ostvarivanje svih prava prilikom reklamacije, zamene ili povraćaja robe.

Zahvaljujući razvoju informacionih tehnologije i propisanim zakonskim regulativama onlajn trgovina je bezbedna i jednostavna. Kupcima se daje mogućnost da ostvare dodatne uštede u vremenu i novcu. U poslednje tri godine elektronska trgovina u Srbiji porasla je za 300 odsto. Kupovina putem interneta u Evropi je porasla za 57 odsto u ovom periodu.

Tehnomedia. rs od osnivanja do danas je zahvaljujući Vama postao jedan od najposećenijih online mesta za kupovinu i hvala Vam na tome.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_8797-1024x683.jpg

Na predlog publike PC Pressa i prihvatanja nominacije, stružni žiri je dodelio priznanje našoj kompaniji u okviru kategorije najboljih sajtova. Žiri su činili kolegijum redakcije PC Press-a, doc. dr Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za IT i eUpravu i predsednik stručnog žirija, Katarina Batuta Višekruna, fotograf, Tanja Vasojević, direktorka komunikacija u Delta Holdingu, Zoran Stanojević, urednik internet portala medijskog javnog servisa Srbije i Uroš Bogdanović, konsultant i radio-voditelj.

Jubilarna 25. dodela nagrada za Top 50 najboljih online stvari za 2021. godinu održana je u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Reklame