Reklame

VRHUNSKI KVALITET PO NEVEROVATNO POVOLJNOJ CENI DOBIĆETE KUPOVINOM HISENSE DLED TELEVIZORA ČIJI MODEL NOSI OZNAKU 58A7100F SMART 4K.

Pravo je vreme da unesete novine u vaš dom i nabavite nov TV. Predlažemo dobar, veliki multifunkcionalan televizor Hisense DLED 58A7100F Smart 4K. Ovaj “pametni” televizor pruža vam mnogo više od osnovnih funkcija. Samo jednim klikom biće vam omogućen sadžaj koji imate i na računaru ili telefonu. On će vam ustvari zameniti nekoliko drugih uređaja i doneti uživanje u omiljenom sadržaju.

Zašto baš ovaj model TV-a?

  • Zato što je ovo odličan smart televizor sa brojnim mogućnostima i dijagonalom ekrana od 58 inča.
  • Zato što daje savršenu sliku i prelepe prirodne boje sa LED pozadinskim osvetljenjem i Ultra HD (4K) rezolucijom od 3840 x 2160 tačaka, odnosno piksela.
  • Zato što pruža besprekornu osvetljenost od 300 nita.
  • Zato što omogućava kristalno jasan i čist zvuk.
  • Zato što imate mogućnost Wi-Fi i Bluetooth povezivanja. Možete da pristupite sadržaju poput YouTube-a, Netflix-a i njima sličnim sajtovima.
  • Zato što ćete biti sigurni i mirni 7 godina zahvaljujući Hisense garanciji.

Lična karta

Ovaj izuzetno kvalitetan smart TV uređaj ima veliki ekran od 147 cm. Krase ga i fantastična slika, odličan zvuk, dovoljno smart mogućnostima, odlična izrada i panel, kao i 7 godina garancije. Poseduje sjajne karakteristike i lepog je dizajna kao i kvalitetne izrade. Veomaje stabilan. Dodatnu čvrstinu pruža mu postolje sa dva para nožica, a možete ga postaviti i na zid.

Zvuk

Osim slike i zvuk je veoma bitna komponenta za jedan TV, a ovaj model pruža vrhunski doživljaj. Uz 2 x 8W snage i dovoljnu glasnoću i za velike prostore. Sa dva zvučnika, dobićete prijatan ambijent i kompletno uživanje bez obzira da li gledate film, pratite utakmicu, uživate u muzici ili gledate informativnu emisiju.

Boje

Ovaj Hisense UHD TV otvoriće vam novi prozor u stvarnost. Sposoban je da proizvodi stvarne i prirodne boje. HDR 10 otvara jednu sasvim novu paletu boja i kontrasta. Pruža neverovatnu dubinu i živopisnostHisense Depth Enhancer tehnologija može automatski analizirati sliku i automatski podesiti dinamički kontrast dodajući slojeve kontrasta pozadini, sredini, prednjem planu kako bi se postigla još veća dubina slike.

Kada Hisense UHD TV primi signal, on automatski analizira sadržaj i pojačava kontrast, prilagođavajući scenu superiornom slojevitošću. Oduševićete se detaljnijom tamnijom crnom i svetlijom belom. Sa ovim televizorom imaćete osećaj kao da ste u bioskopu i na mestu dešavanja.

Konektori

Konektori se nalaze na poleđini, a na raspolaganju su vam tri HDMI 2.0 porta, dva USB 2.0, optički audio izlaz i 3.5mm izlaz za slušalice, LAN port, antenski i satelitski konektori i CI+ slot. Tu su i nevidljive veze i WiFi, kao i Bluetooth. Sa HDMI i USB ulazima možete reprodukovati mnogobrojne multimedijalne sadržaje na TV uređaju.

Zahvaljujući tome što podržava HDMI ulaze, omogućeno vam je da napravite multimedijski zabavni centar u domu. Možete na televizor da povežete računare, igračke i druge uređaje za kućnu zabavu.

USB Media

Ubacite USB disk u dostupni USB port na televizoru i sadržaj će se unutra automatski pojaviti. Vaše je samo da odaberete, reprodukujete i uživate u omiljenim sadržajima poput filomova, muzike, video klipova ili fotografija.

Dizajn

Ekran ovog televizora izgleda atraktivno i bezgranično zahvaljujući dizajnu i ostaćete usredsređeni na sliku.

Aplikacija Smartphone za Hisense TV pruža potpunu kontrolu nad vašim televizorom u ruci, jer mobilni telefon pretvara u daljinski upravljač.

Kompanija Hisense je jedna od vodećih proizvođača televizora. Omogućili su vam da dobijete najbolji kvalitet i dizajn televizora po niskoj ceni. Ova renomirana kompanija na svetskom tržištu uspešno posluje već 50 godina.

Ako ste u potrazi za novim televizorom, na pravom ste mestu. Vreme je da obavite brzu i laku kupovinu i izaberete Hisense u Tehnomedia prodavnicama ili Web shopu po neverovatno povoljnoj ceni.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih. Proverite.