SAMO U ČETVRTAK, 14. JANUARA OD 18 DO 21 SAT TEHNOMEDIA VAM JE PRIPREMILA SPECIJALNU HAPPY HOUR AKCIJU. BUDITE ONLINE U TOM PERIODU I XIAOMI POCO X3 BIĆE VAŠ PO NEVEROVATNO POVOLJNOJ CENI.

Iskoristite prazničnu akciju i kupite fantastičan Xiaomi mobilni telefon POCO X3 NFC 64GB Shadow Gray za 23 999 dinara.

Telefon sa silikonskom oblogom i punjačem dobijate u Xiaomi kutiji. Sve je u znaku Poco pod brenda. Veliki je. Ekran dijagonale od 6, 67″ dominira sa prednje strane. Rezolucija ekrana je 1080 x 2400 piksela, a na sredini je minijaturna punch-hole selfie kamera.

Sistem od 4 kamere u zanimljivom oblikovanom modulu u krugu nalazi se sa zadnje strane. Prelepog je i zanimljivog dizajna. Poco logo se presijava pod uglom i efektno izgleda a nalazi se sa zadnje strane. Težak je 215 grama. Telefon ima stereo zvučnike i to jedan sa donje a jedan sa gornje strane. Vrhunski dual zvučnici osiguravaju kristalno čisto stereo iskustvo zahvaljujući 4cc gornjem zvučniku i donjem zvučniku od 1cc i amplitude vibracije do 0,5mm. Sa donje strane nalazi se i klasični 3.5mm priključak za stereo slušalice kao i USB-C port.

Ovaj telefon je otporan na vodu i prašinu po IP53 standardu. To ustvari znači da mu pesak ili prašina ne mogu ništa, kao i da je otporan na prskanje vodom ili ako je na jačem pljusku, ali ga ne smete potapati u vodu. Poseduje NFC čip a to do sada Poco telefoni nisu imali. Veliki broj igrica kao i skrolovanje obavićete lako a velika prednost ovog ekrana je i osvežavanje od 120Hz. U zavisnosti od toga šta radite prilagođava se brzina osvežavanja ekrana. Pa tako ovaj inteligentan sistem brzo prebacuje osvežavanje pa ako gledate video osvežavanje je na 60Hz, na 60 ili 120Hz su igrice, a najbolji osećaj prilikom skrolovanja i rada u operativnom sistemu pružiće 120Hz. Ovo je veoma praktično jer se u režimu višeg osvežavanja baterija telefona ne troši nepotrebno.

Od 4 sočiva i blica sastoji se modul kamera. Rezoluciju od 64 megapiksela poseduje glavna kamera, 13 megapiksela širokougaona, a makro kamera 2MPx kao i senzor dubine rezolucije 2Mpx. Kamera rezolucije 20 megapiksela nalazi se sa prednje strane. Selfie kamera je dobra. Bićete zadovoljni video materijalom koji ste snimili ovim telefonom. To im omogućava glavna i širokougaona kamera u 4k rezoluciji u 30fps, u 1080p u 30 ili 60 fps, dok je makro kamera ograničena na rezoluciju od 720p.

Snapdragon 732G procesor pokreće Poco X3. Ovaj osmojezgarni procesor je moćan i brzo radi.

Kapacitet baterije od 5160 mAh je odličan. Baterija vas neće izneveriti u to budite sigurni i bilo da gledate video klipove, igrate igrice, ili ste jednostavno non stop na društvenim mrežama trajaće vam 2 dana. Sa punjačem snage 33W za sat vremena napunićete bateriju, a za 30 minuta na 62%. Uključivanje Middle Middle Tab (MMT) tehnologije znatno poboljšava brzinu punjenja osiguravajući da se dolazeća struja iz sredine baterije ravnomerno širi do vrha i dna modula.

Na Poco X3 gaming ima posebno mesto. Pomaže ekran od od 120Hz, ali kod brzopoteznih igrica pomaže i touch kontroler podešen na 240Hz. Motori za vibraciju su podešeni kao na kontrolerima igračkih konzola. Telefon ćete dodatno podesiti kako biste maksimizirali uživanje u igranju pomoću Game Boost mod-a.

Ovaj telefon poseduje neverovatne mogućnosti i vrhunske performanse, kao i sjajnu bateriju i zato posetite Tehnomedia online prodavnicu 14. januara, u četvrtak, na Pravoslavnu Novu godinu. Iskoristite Happy hour akciju i nekoliko sati sniženja. Poručite online Xiaomi mobilni telefon POCO X3 NFC 64GB Shadow Gray i uštedite 9 341 dinar. Ovakva prilika se ne propušta. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Reklame