Foto: Glassporta.rs

Gimnastičarke Zaječara nastavljaju sa uspešnim rezultatima u prolećnom delu sezone. Članice GK „Zaječar“ nastupile su minulog vikenda na takmičenjima u Kostolcu i Kruševcu, gde su ostvarile sjajne rezultate, piše Glassporta.rs.

Prvo kolo Pionirske gimnastičke lige održano je u subotu 28. maja u Kruševcu, a takmičarke Zaječara u I selekciji Maša Banković, Sofija Đorđević, Lana Marinković, Nađa Ćelić i Sofija Jović osvojile su 3 mesto i bronzanu medalju. II selekcija u sastavu Sofija Micić, Eva Grozdanović i Iva Filipović zauzela je 2. mesto i osvojila srebrno odličje. Sofija Micić je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila bronzano odličje.

Samo dan kasnije novi uspešan nastup zaječarskih gimnastičarki, ovog puta u Kostolcu. B-program pionirke u sastavu Lena Ivanović, Anđa Manić i Iva Planić osvojile su 2 mesto u generalnom plasmanu i srebrnu medalju, dok je u pojedinačnoj konkurenciji Lena Ivanović zauzela 2. mesto i osvojila srebrnu medalju. Njena klupska drugarica Anđa Manić osvojila je bronzu kompletiravši sjajan vikend Gimnastičkog kluba „Zaječar“. Danica Živković je zbog pada sa sprave izgubila sigurnu srebrnu medalju u kadetskoj konkurenciji, pa je bilans odličja ostao na šest osvojenih u dva gimnastička dana.

Izvor: Glassporta.rs.

Reklame