TEHNOMEDIA NUDI VRHUNSKI IZBOR FITNES SPRAVA I OPREME IZUZETNOG KVALITETA PO POVOLJNOJ CENI.

Budite u top formi sa fitnes opremom za vežbanje

Pravo je vreme da se okrenete zdravim stilovima života. Došao je i taj dan kada krećete sa vežbanjem. Ne morate u teretanu ili neki salu, već kutak za vežbanje možete napraviti i u svom domu. Rekreativne i sportske sprave i rekvizite za vežbanje potražite u Tehnomedia prodavnicama. Sa pravom opremom i vežbanjem rezultati na fizičko i psihičko zdravlje biće brzo uočljivi.

Kako vam pomaže fitnes oprema?

Nakon vežbanja osećaćete se lepše i bolje. Pomoću opreme za vežbanje sagorećete kalorije i masne naslage i izgraditi mišiće. Kiseonik će stići do svih delova tela, a toksini iz organizma biće eliminisani. Nakon vežbanja osetićete olakšanje, prijatan umor i bićete oslobođeni stresa i napetosti u telu. Potrebno je samo da ne preterujete, već da osluškujete svoje telo. Sami možete da organizujete svoje vreme za vežbanje, način i tempo.

Poklon

Ako želite da obradujete nekoga ko voli rekreaciju i sport lepim poklonom, sigurni smo da ćete pronaći nešto iz naše fitnes ponude. Izaberite: traku za trčanje, trenažer, sobni bicikl, klupu za trbušnjake, benč klupu, gladijator, tegove, rekvizite…

Iz naše bogate ponude izdvajamo par sprava za vežbanje.

RING RX 220

Sobni bicikl

Sobni bicikl ne zauzima puno prostora, a sa njim ćete postići odlične rezultate. Pomaže pri skidanju kilograma, dobar je za kardio trening i za vežbanje nogu. Odličan je izbor za sve koji uživaju u treniranju i vežbanju i za žene i muškarce, stare i mlade.

RING RX PS1BW

Gladijator

Ova sprava je sjajan izbor za one koji vole vežbe snage. Gladijator je kombinovana sprava za vežbanje i služi za jačanje različitih delova tela. Imaju razne dodatke poput razboja za “propadanje” za vežbanje grudnih mišića, leđa, dodacima za rad sklekova, za donji stomak, za trbušnjake-gornji deo stomaka i još mnogo toga. Uglavnom se koristi u teretanama, ali naravno možete je staviti u svom prostoru za vežbanje u kući ili stanu. Gladijator uglavnom koriste sportisti i vežbači muškarci, ali i ženama je ova sprava zanimljiva.

RING RX 826

Eliptični trenažer

Ako želite kompletan trening ova sprava za nordijsko skijanje je za vas. Dosta vremena provodite sedeći, a vežbajući na trenažeru bićete kao novi, zategnuti i u formi. Daje više benefita. Poboljšaće vašu kondiciju, a mišiće ojačati i zategnuti. Aktiviraće donji deo vašeg tela i mišiće ruku, leđa i abdomena. Možete simulirati hodanje po uzbrdici, penjanje uz stepenice, nordijsko skijanje i slično. Zglobovi i kolena neće biti opterećeni, jer nema dodira sa podlogom. Odličan je saveznik u borbi protiv viška kilograma. Izbor vežbi je dobar, sami ih birate i pratite svoje rezultate. Sve će vam biti prikazano na displeju tako da možete pratiti broj potrošenih kalorija, puls i druge parametre. Nivo otpora sami podešavate za intenzivniji ili lakši trening. Neki modeli poseduju unapred definisane programe vežbi koje pokreću određene grupe mišića i možete pratiti taj nivo i ritam vežbanja ili jednostavno sve iskombinovati.

RING RX 201A

Trake za trčanje

Traka za trčanje će vaše telo uvek držati u top formi. Ako ste ljubitelj trčanja i brzog hodanja to je prava sprava za vas. Lagani džoging na traci angažovaće sve grupe mišića i celo telo, a trening visokog intenziteta će vam ubrzati puls. U ponudi su različiti modeli traka za trčanje pa tako ima onih koji beleže rastojanje, brzinu i druge važne parametre i na taj način možete pratiti da li ste i koliko napredovali i da prilagodite intenzitet treninga. Traka neće zauzeti puno prostora. Jednostavno se sklapa tako da je uvek možete smestiti u neko ćoše.

Maksimalan izbor fitnes opreme potražite u našim prodavnicama. Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Nabavite spravu ili opremu za vežbanje i trening iz Tehnomedie, pustite omiljenu muziku i krenite. Efekti treninga biće brzo vidljivi.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!

Reklame