Foto: Pixabay
Reklame

Jarac usamljen, Strelac umoran, Bik borben, Lav srećan u ljubavi

OVAN

Moguće je da ćete imati priliku da dođete do ostvarenja poslovnog kontakta sa osobom koja će kasnije imati nove ponude za vas. Očekuje vas izazovan period za ljubav. Izbegavajte cigarete. Vodite više raačuna o svom zdravlju.

BIK

Možete da očekujete pozitivne promene na poslu. Današnji dan je povoljan za važne odluke. Potrebno je da pokažete svoje interesovanje i da sa voljenom osobom budete maksimalno iskreni. Proverite svoju dioptriju.

BLIZANCI

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete uspeti da ostvarite novu značajnu poslovnu saradnju. Moguće je da ste sada ranjivi i da još pokušavate da zaboravite osobu koju ste u prošlosti mnogo voleli. Potrebno vam je više sna.

RAK

Možete da očekujete dan u kojem ćete na poslovnom polju uspeti da nađete nove prilike za zaradu. Možete da se nadate početku veze koja će trajati. Spremni ste da se posvetite osobi koju volite. Dobro se osećate.

LAV

Nemate baš dobru komunikaciju sa nadređenima i zbog toga vaš posao ispašta u većoj meri. Ukoliko ste našli osobu koja vam odgovara, posvetite joj se. To bi mogla da vam bude idealna prilika za vezu. Pazite na zube.

DEVICA

Ne biste trebali da imate previše obaveza danas. Očekuje vas dan koji vam donosi neko olakšanje po pitanju posla. Imate utisak da sa voljenom osobom ne možete lako da nađete zajednički jezik danas. Nema naglašenih problema.

VAGA

Ukoliko ste na polju posla danas napravili bilo kakvu grešku, trebaće vam vremena da to sagledate iz pravog ugla. znate kako da se postavite u odnosu sa voljenom osobom. Sklonost ka prejedanju je naglašena.

ŠKORPIJA

Tokom današnjeg dana vas očekuje dobra faza da se posvetite svom poslu i obavezama. Osoba koja vam se udvara će pokazati da ima iskrene namere prema vama i da možete da joj verujete. Problemi sa bubrezima.

STRELAC

Moguće je da se trenutno dešavaju velike promene u vašem poslovnom okruženju. Ako imate partnera, uspećete da ostavite jako dobar i stabilan odnos sa njim danas. Povećajte unos vitamina.

JARAC

Možete da očekujete dan da ćete imati priliku da se okrenete poslovnom usavršavanju i edukaciji. Dolazi vam vreme promena na polju emocija. Nije vam lako da prihvatite prekid veze. Bolovi u donjem delu leđa.

VODOLIJA

Promene koje želite da ostvarite na poslu neće moći da se realizuju danas. za sve će vam trebati više vremena. Moguće je da ćete imati drastičnije preokrete u narednom periodu. Probava vam je osetljiva danas.

RIBE

Očekuje vas kraće putovanje na kojem ćete uspeti da ostvarite solidne poslovne rezultate. Moguće je da niste spremni da sa voljenom osobom odete korak dalje. Bez problema sa zdravljem kod vas.

Izvor: Kurir