Foto: Pixabay

Ovan da izbegava poroke, Bik da se posveti dijeti

OVAN

Ukoliko ste planirali poslovno putovanje možete da očekujete manja odlaganja. Dolazi vreme u kojem ćete imati priliku da izgladite neke probleme sa voljenom osobom. Izbegavajte cigarete u narednom periodu.

BIK

Dugo očekivana poslovna saradnja vam uskoro dolazi. Pred vama je faza u kojoj ćete imati poslovni uspeh. Danas ste više posvećeni porodici, ljubav vam nije prioritet. Razmišljate o dijeti i mršavljenju.

BLIZANCI

Niste zadovoljni situacijom na poslovnom planu i pokušavate da nađete neko rešenje za promenu radnog mesta. Preispitujete svoja osećanja prema voljenoj osobi. Potrebno vam je vreme da ih pokažete. Problemi vezani za oči.

RAK

Osećate se kao da možete da ostvarite više od onoga što drugi očekuju od vas. Moguće je da za sada imate samo prijateljski odnos sa osobom koja vam se dopada. Problemi sa nervozom i nesanicom su vam naglašeni.

LAV

Uvek možete da se oslonite na svoje iskrene kolege i saradnike koji vas do sada nisu izneverili. Veoma ste šarmantni i veoma lako možete da osvojite osobu koja vam se dopada, verujete u sebe a to je najbitnije. Nervni sistem vam je osetljiv.

DEVICA

Možete da očekujete pozitivan ishod situacije na ovom polju. Moguće je da ste bili malo zabrinuti ali bez razloga. Lepo vam je kada ste zajedno i razmišljate o zajedničkom životu i braku. Problemi sa kičmom.

VAGA

Generalno ste zadovoljni poslom i okolnostima u kojima se nalazite. Ne želite promene na poslu. Posvećeni ste svom partneru i uživate kada ste zajedno. Današnji dan provodite u atmosferi punoj ljubavi. Problemi sa kostima.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete neke poslovne probleme dosta lakše razrešiti u danima koji dolaze. Želite da pokažete voljenoj osobi svoja iskrena osećanja i trenutni period vam je povoljan za to. Pad imuniteta je naglašen.

STRELAC

Niste preterano posvećeni poslu i spremni ste da se malo opustite tako da je pravo vreme za odmor. Veoma povoljan dan za emocije vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnom pokretanju odnosa sa partnerom. Puni ste pozitivne energije!

JARAC

Očekuje vas period u kojem ćete morati da uložite dosta svoje energije u posao kako biste mogli da budete zadovoljni rezultatima. Možete da imate zanimljiv susret sa osobom do koje vam je stalo. Mogući bolovi u stomaku.

VODOLIJA

Dolazite do novih saznanja i mogućnosti na poslovnom polju. Uskoro će vam se otvoriti prilika za napredovanje. Dopada vam se jedna osoba koja će pokazati da je sasvim drugačija od drugih. Moguća je prolazna prehlada.

RIBE

Olakšanje na polju finansija vas uskoro očekuje, a samim tim ćete se i vi daleko bolje osećati. Prioritet vam je da sa voljenom osobom napravite plan za budućnost. Želite da se neke stvari jasnije definišu. Zdravlje je dobro.

Izvor: Kurir

Reklame