Foto: PIRO4D preuzeto sa Pixabay
Reklame

Vaga srećna u ljubavi, Vodolija preteruje sa alkoholom, Ribe poslovno angažovane

OVAN

Današnji dan vam donosi veliku količinu stresa na poslu. Važno je da budete spremni da se suočite sa problemima. Priželjkujete emotivne promene ali nemate dovoljno inicijative. Povećajte unos vitamina i tečnosti.

BIK

Možete da očekujete stabilno stanje na polju posla. Današnji dan vam prolazi vez većih trzavica. Ukoliko se budete prepustili svojim osećanjima, uživaćete sa voljenom osobom. Povedite računa o svojim očima.

BLIZANCI

Očekuju vas promene na poslovnom planu, vreme je da prihvatite da se okolnosti ipak menjaju. Polako se hladite jedno od voljene osobe i imate utisak da vaš odnos neće moći da bude isti kao pre. Manje probavne smetnje.

RAK

Očekuje vas prilika da realizujete promene koje želite na ovom polju. Bićete zadovoljni ishodom poslovne situacije. Nemojte da potiskujete svoja osećanja, vreme je da se pozabavite svojim potrebama. Problemi sa disajnim putevima.

LAV

Moguće je da je došlo vreme da donesete odluku po pitanju promene radnog mesta. Očekuje vas stabilna situacija sa partnerom. Može da se kaže da ste vas dvoje na dobrom putu. Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe.

DEVICA

Nije povoljan trenutak za velike rizike kada je u pitanju posao. Izbegavajte i veće troškove danas. Veoma ste posvećeni svom partneru i važno vam je da se on pored vas dobro oseća. Jedite redovnije.

VAGA

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju posao. Sudbina će biti na vašoj strani. Imate šansu da uđete u ljubavnu vezu koja će vam postati veoma značajna, na duže staze. Prija vam fizička aktivnost .

ŠKORPIJA

Povoljan je dan za početak novog posla. Generalno vas očekuje pozitivan sudbinski uticaj danas. Očekuje vas velika ljubav sa novom osobom koja vam u život dolazi nekako neočekivano, bez najave. Nemate probleme sa zdravljem.

STRELAC

Sledi vam prilika da na poslovnom polju pokažete svoje sposobnosti. Spremni ste da napredujete. Ukoliko imate planove za zajednički život sa partnerom, bićete zadovoljni vašim odnosom. Zdravlje je dobro.

JARAC

Imaćete sreće na poslovnom polju. Možete da očekujete da će vam se dosta dobrih promena uskoro pokrenuti. Udvara vam se osoba koja u vama ne budi preterano jake emocije. Sada niste spremni za vezu. Bavite se sportom!

VODOLIJA

Očekuje vas značajno poboljšanje na polju zarade. Bićete veoma zadovoljni novim okolnostima na ovom polju. Budi vam se interesovanje prema osobi koju srećete u svom bliskom okruženju. Izbegavajte alkohol.

RIBE

Povoljan je dan za promene na polju posla pa je važno i da se fokusirate na to. Srećni ste i voljeni- ukoliko imate partnera zadovoljni ste pored njega. Za slobodne Ribe je povoljan dan za nova poznanstva. Osećate se odlično.

Izvor: Kurir