Foto: Pixabay

Ovnovi su posvećeni partneru, Rakove čeka susret za simpatijom, Škorpijama je nepovoljan period za posao

OVAN

Generalno ste zadovoljni okolnostima na poslovnom polju. U narednom periodu je moguća neka ponuda iz inostranstva. Posvećeni ste svom partneru koji vam pokazuje da vam je veran. Mogući su problemi sa kostima.

BIK

Možete da očekujete da ćete danas imati neke probleme na poslu koji nisu do vas već do saradnika. Želite da pokažete voljenoj osobi svoja iskrena osećanja i spremni ste na romantične gestove. Pad imuniteta je naglašen

BLIZANCI

Imate utisak da ćete sve probleme na polju posla uspeti da rešite uz pomoć onih koji vas štite. Možete da očekujete da ćete imati nov susret i poznanstvo koje može da vas vodi ka ozbiljnoj vezi. Imate puno energije.

RAK

Očekuje vas period u kojem ćete biti spremni da napravite konkretne korake kako bi menjali poslovnu situaciju. Možete da imate zanimljiv susret sa simpatijom. Na vama je šansa da napravite prvi korak. Bolovi u stomaku.

LAV

Pred vama je povoljan dan u kom ćete uspeti da ostvarite svoje poslovne ciljeve bez većih komplikacija. Dopada vam se osoba koja nije pokazala da gaji interesovanje ka vama sada. Moguća je prolazna prehlada.

DEVICA

Olakšanje na polju finansija vam dolazi. Moguće je da ćete uspeti da smanjite neke troškove. Prioritet vam je da sa partnerom ostvarite iskren odnos. Želite da vaša veza traje na duže staze u budućnosti. Zdravije se hranite.

VAGA

Dan nije povoljan za početak novog poslovnog projekta ali ni za bilo kakav dogovor pa je bolje da se strpite. Imaćete veoma zanimljivo poznanstvo na polju ljubavi. Sledi vam povoljan period za emocije. Manji pad energije.

ŠKORPIJA

Moguć je da ćete imati probleme sa nadređenima. Očekuje vas nepovoljan period za posao. Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je zauzeta, današnji dan vam je povoljan za početak tajne veze. Problemi sa nesanicom.

STRELAC

Moguće je da vam se poslovni planovi odlažu i da vam to smeta jer ne volite odugovlačenje. Moguće je da ćete imati priliku da upoznate osobu koja će vam pokazati da želi ozbiljnu vezu sa vama. Dobro stanje na polju zdravlja.

JARAC

Važno je da imate dovoljno strpljenja i da pokažete da ste spremni da pravite poslovne kompromise. Moguće je da ćete sa voljenom osobom ostvariti prilično dobar odnos danas. Muče vas hronični problemi.

VODOLIJA

Pred vama je generalno dobar dan u kojem vam neće dolaziti novi poslovni problemi. Prilično ste sumnjičavi i ljubomorni. Moguće je da vam kod partnera dosta toga sada smeta. Mogući problemi sa zubima.

RIBE

Očekuje vas period koji vam donosi šansu za ostvarenje novih poslovnih kontakata. Razmišljate o zajedničkom životu sa voljenom osobom. Osećate da ste spremni za novi korak. Mogući su problemi zbog hormona.

Izvor: Kurir

Reklame