Foto: Pixabay
Reklame

Ovan ima pad energije, Bik pati od nesanice, Devica ima probleme sa hormonima

OVAN

Dan nije povoljan za posao. Pokušajte da izbegavate važne obaveze sada i pozabavite se samo rutinskim stvarima. Imaćete veoma zanimljiv susret sa osobom prema kojoj ste u prošlosti gajili jaka osećanja. Manji pad energije.

BIK

Nemojte da pokazujete da niste sigurni u ono što pričate i planirate. Važno je da na ovom polju dođete do više samopouzdanja. Paralelne ljubavne veze nisu za vas. Moguće je da ste dobili ponudu za vezu. Problemi sa nesanicom.

BLIZANCI

Čekate da čujete neke vesti o poslu u koji ste uložili mnogo energije. Pred vama je malo usporen dan na ovom planu. Moguće je da će danas vladati atmosfera nesporazuma između vas i voljene osobe. Dobro stanje na polju zdravlja.

RAK

Važno je da imate dovoljno strpljenja kako biste mogli postepeno, korak po korak da ostvarite uspeh na ovom polju. Moguće je da će doći do udaljavanja između vas i osobe koja vam se dopada. Muče vas hronični problemi.

LAV

Vaš poslovni partner je pokazao da možete da se oslonite na njega i zadovoljni ste zbog svega što vam je pružio tokom saradnje. Prilično ste sumnjičavi i smatrate da voljena osoba nije iskrena ka vama. Mogući problemi sa zubima.

DEVICA

Moguće je da se borite za opstanak na ovom polju i da će uskoro doći do neminovnih promena kod vas. Razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Smatrate da ste spremni za taj veliki korak. Mogući su problemi zbog hormona.

VAGA

Ako ostanete dovoljno skoncentrisani na svoj posao možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite manji napredak. Sledi vam zbližavanje sa osobom koja vam se dopada već duže vreme. Izbegavajte sve poroke.

ŠKORPIJA

Ako ne budete bili dovoljno okrenuti poslovnim dešavanjima, mogli biste da propustite neke važne momente na ovom polju. Nekada niste svesni da bi vaša dela mogla da povrede osobu koju volite. Odmarajte i opuštajte se.

STRELAC

Nemojte da se mešate u tuđe odluke i potrudite se da danas gledate samo svoj posao i da se držite po strani. Potrudite se da steknete dovoljno poverenja u odnosu sa voljenom osobom. Bez većih problema sa zdravljem.

JARAC

Pred vama je veoma dobar period za poslovno polje, ne biste trebali da očekujete trzavice i probleme. Moguć je početak nove veze koja bi mogla da potraje na duže staze u budućnosti. Povoljan je period za oporavak.

VODOLIJA

Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima kada je u pitanju poslovno polje. Ako budete preuzeli inicijativu ka osobi koja vam se dopada, ona će prihvatiti da uđe u vezu sa vama. Mogući su problemi sa sinusima.

RIBE

Pred vama je pozitivan period tokom kojeg možete da ostvarite napredak na poslu. Neophodno je da promenite način razmišljanja ali i komunukaciju sa partnerom kako bi odnos mogao da opstane. Skloni ste depresiji.

Izvor: Kurir