Reklame

Škorpija se bori sa strahovima, Jarac je usamljen, Ribe napokon zadovoljne, Vodolija u euforičnom raspoloženju

OVAN

Okolnosti su dobre i dolazite lako do uspeha. Na poslovnom polju vam sve ide veoma glatko. Očekuje vas prilika za zanimljivo i romantično poznanstvo sa osobom koja će vam biti značajna. Mogući su problemi sa zubima.

BIK

Nema razloga da preuveličavate probleme koje imate. Pokušajte da se smirite i da svemu priđete racionalno. Skloni ste konfliktima sa voljenom osobom. Vaš odnos dolazi do krize u narednom periodu. Nizak pritisak.

BLIZANCI

Povoljan je period pred vama. Poslovne dileme koje su vas mučile ćete uspeti da rešite. Možete da očekujete da će voljena osoba pokazati svoja iskrena osećanja prema vama u narednom periodu. Moguća je glavobolja.

RAK

Možete da se nadate dobrim okolnostima na ovom planu. Moguće je poboljšanje finansija. Ljubavna situacija bi mogla da vam bude nestabilna. Komunikacija sa partnerom se menja. Prijala bi vam meditacija.

LAV

Biće vam potrebna pomoć da razrešite probleme koji su vam se pojavili na poslovnom polju. Lako bi moglo da dođe do prekida ljubavne veze. Niste baš zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Mogući su problemi sa stomakom.

DEVICA

Moguće je da ćete imati sklonost ka pogrešnoj proceni kada je u pitanju nova poslovna odluka koja je pred vama. U svom bliskom okruženju ostvarujete nov susret koji vam donosi leptiriće u stomaku. Problemi sa disajnim putevima.

VAGA

Za finansije vas očekuje teži dan. Pred vama je period u kojem nećete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Pred vama je faza koja vam donosi nova poznanstva, avanture i pozitivne preokrete. Mogući problemi sa štitnom žlezdom.

ŠKORPIJA

Izbegavajte preterano velika očekivanja na poslovnom polju u narednom periodu kako ne bi bili razočarani. Između vas i voljene osobe se dešava zahlađenje. Imate utisak da se ne volite isto kao ranije. Posetite lekara prvom prilikom.

STRELAC

Postoje problemi i trzavice vezane za vaš posao. Današnji dan vam donosi dosta stresa na ovom polju. Prekid veze sa partnerom ostavlja velike posledice po vas u ovom periodu. Problemi sa nesanicom su vam sada naglašeni.

JARAC

Pred vama je faza koja bi mogla da vam donese priliku da na poslovnom polju pravite važne promene. Vodite borbe sa partnerom i teško dolazite do kompromisa. Vaš odnos postaje prilično nestabilan. Problemi sa nervnim sistemom.

VODOLIJA

Pred vama je promena posla koja vam unosi dozu nesigurnosti. Očekuje vas period koji donosi neizvesnost. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali preko prijatelja, moguć je početak veze. Kičma vam je osetljiva.

RIBE

Nije povoljan period za nov posao kod vas. Mogli biste da imate neku štetu i nepovoljnosti. Očekuje vas faza koja vam može doneti pozitivne ljubavne odgovore. Odnos sa partnerom ide na bolje. Problemi sa jetrom.

Izvor: Kurir