Reklame

Lavovi su posvećeni poslu, Device spremne za kompromise, Ribe razmišljaju o braku

OVAN

Možete da očekujete pozitivne promene na poslu. Uspećete da ostvarite svoje planove na ovom polju. Srećni ste kada ste sa vašim partnerom i uživate u svakom zajedničkom trenutku koji imate sa njim. Prija vam bavljenje sportom.

BIK

Pred vama je dobar period za promene kada je u pitanju posao. Važno je da budete fokusirani na svoje ciljeve. Ukoliko ste u braku, očekuje vas povoljan period za rešenje nekih problema. Povedite računa o stomaku.

BLIZANCI

Imate pred sobom priliku da napredujete. Potrudite da iskoristite nove poslovne ponude koje su pred vama. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju novo poznanstvo. Bez problema sa zdravljem.

RAK

Danas biste mogli da donesete odluke na poslovnom polju koje će vam biti značajne na duže staze u budućnosti. Odlično se osećate pored osobe koju ste nedavno upoznali. Izbegavajte bilo kakve poroke.

LAV

Veoma ste posvećeni svom poslu i spremni ste da date svoj maksimum kako bi ostvarili poslovne ciljeve koje imate. Moguće je da je siuacija sa partnerom malo monotona za vaš ukus. Koža vam je veoma osetljiva.

DEVICA

Veoma ste otvoreni sa poslovnim saradnicima i spremni ste da pravite kompromise kako bi na poslovnom polju ostvarili dobro stanje. Neophodno je da se više posvetite voljenoj osobi. Prijala bi vam masaža.

VAGA

Sudbina vam je naklonjena u narednom periodu i na polju posla ostvarujete svoje ciljeve. Dolazi vam prilika da upoznate osobu sa kojom je moguća ozbiljna i stabilna veza u budućnosti. Osetljiva probava.

ŠKORPIJA

Povoljan je dan za početak novog posla. Generalno vas očekuju dobre promene na polju karijere. Moguće je da niste sigurni u svog partnera i da sve više pokazujete sumnju i ljubomoru prema njemu. Zdravlje vam je dobro.

STRELAC

Sve protiče mirno kada je u pitanju vaš posao. Sve vam protiče mirno i bez većih promena. Veoma ste zaljubljeni i spremni ste da voljenoj osobi pokažete iskreno koliko vam je ona važna u životu. Prolazna vrtoglavica.

JARAC

Možete da očekujete poslovno unapređenje. Nove okolnosti vas dovode do novih pozitivnih promena. Manje zahlađenje između vas i voljene osobe može da vas dovede do prolazne krize u vezi. Prija vam vežbanje.

VODOLIJA

Sve ide po vašem planu. Poslovna situacija koja vas je do skoro brinula će se konačno rešiti. Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će pokazati da ima iskrene namere prema vama. Bez problema sa zdravljem.

RIBE

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete uspeti da dođete do novih informacije koje su vam korisne za posao. Razmišljate o braku i spremni ste za ozbiljne promene i odluke na ljubavnom polju. Povećajte unos tečnosti.

Izvor: Kurir