Blizanci se odlično osećaju, Rakove čeka prilika za novi posao, Jarčevi će rešiti sve probleme

OVAN

Obaveze koje imate ispred sebe ćete završiti veoma brzo i lako, uz pravu organizaciju stvari. Povoljan je dan za flert je pred vama. Očekuje vas pozitivna atmosfera kada je u pitanju ljubavno polje. Nemate probleme sa zdravljem.

 

BIK

Možete da očekujete dobru komunikaciju sa saradnicima. Zajedno idete ka zajedničkim ciljevima. Osećanja koja ste imali ka bivšem partneru se gase i konačno ste spremni da ostvarite novu vezu. Posetite stomatologa.

 

BLIZANCI

Sreća vas prati danas. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Uživate u flertu i stalo vam je do toga da se pred osobom koja vam se dopada pokažete u najboljem svetlu. Odlično se osećate.

 

RAK

Očekuje vas prilika za novi posao. Pred vama je odlična faza u kojoj možete da ostvarite svoje ambicije. Moguće je da vam se dopada osoba koja nije sasvim slobodna ili ima neku tajnu. Osećate se generalno dobro.

 

LAV

Sklapanje novog poslovnog ugovora bi moglo da bude zahtevniji posao nego što očekujete. Možete da se oslonite na svog partnera koji se maksimalno trudi da vam ugodi i da bude tu za vas u svakom pogledu. Problemi sa hormonima.

 

DEVICA

Dokazaćete svoje sposobnosti i sebi i drugima. Možete da očekujete povoljan period za posao. Potrudite se oko toga da voljenoj osobi stavite do znanja kakva su vaša očekivanja od veze koju imate. Povećajte unos vitamina i pazite na sebe.

 

VAGA

Pred vama je povoljan dan na polju posla. Možete da očekujete da ćete imati podršku bliskog okruženja. Ukoliko planirate susret sa osobom do koje vam je stalo, možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Odlično se osećate!

 

ŠKORPIJA

Niste baš zadovoljni situacijom koju imate na ovom polju i spremni ste za povlačenje većih poteza i promena. Ukoliko ste se upustili u neobaveznu vezu, sada biste mogli da se odlučite za kraj tog odnosa. Izbegavajte cigarete i alkohol.

 

STRELAC

Možete da očekujete veoma povoljan dan na ovom polju. Uskoro vas očekuje i poboljšanje zarade. Imate dobar odnos sa osobom koja vam se dopada i zadovoljni ste okolnostima na polju ljubavi. Bez ikakvih problema sa zdravljem.

 

JARAC

Iako ste zabrinuti, rešićete poslovne probleme. Okolnosti koje vas okružuju će se menjati u vašu korist. Nova ljubav je pred vama. Bićete spremni da se otvorite ka novoj osobi. Pad imuniteta je moguć kod vas.

 

VODOLIJA

Pred vama je prilika da napredujete i da ispunit očekivanja svoje okoline. Bićet zadovoljni sobom. Ako ste slobodni, možete da se nadate ostvarenju novog poznanstva sa osobom koja će vas zaintrigirati. Nema većih problema sa zdravljem.

 

RIBE

Pred vama je naporan dan za poslovno polje. Možete da očekujete dosta raznih komplikacija. Manji nesporazumi sa voljenom osobom su pred vama ali ćete na kraju ipak uspeti sve da rešite. Mogući su problemi sa probavom.

Izvor: Kurir

Reklame