Foto: Pixabay
Reklame

Škorpija prepuna obaveza na poslu, Vodolija puca od zdravlja, Ribe su danas malo osetljive

OVAN

Pred vama je prilika da donesete veliku i važnu odluku kada je u pitanju vaše polje posla. Vaša veza je na neki način nestabilna i često razmišljate o mogućnosti da raskinete. Vreme je da proverite krvnu sliku.

BIK

Očekuje vas prilika da upoznate osobu koja će postati veoma važan kontakt za vas na poslovnom polju. Nova veza će vam doneti priliku da vratite svoju veru u ljubav i u ljude. Očekuje vas povoljan period. Pazite na krvni pritisak.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, današnji dan vam je povoljan za mogućnost promena. Voljena osoba će vam pokazati da želi da razmišljate o planiranju porodice zajedno. Povedite računa o svojim navikama.

RAK

Imaćete mogućnost za poslovno putovanje koje bi moglo da vam bude veoma značajno na ovom polju. Dolazi vreme za početak nove veze. Neophodno je da na ljubav iz prošlosti stavite konačnu tačku. Sinusi su vam malo osetljivi.

LAV

Očekuje vas povoljan dan za posao. Dobićete podršku koja će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Očekuje vas sastanak sa osobom koja će biti spremna da vam na ovom polju pokaže iskrenu ljubav. Odlično se osećate!

DEVICA

Ukoliko ste očekivali neki nov posao, situacija može da vam se odlaže i da se komplikuje na neki način. Moguće je da niste spremni da uđete u ozbiljnu vezu iako sada imate priliku za to. Nema problema sa zdravljem.

VAGA

Dolazi vam povoljan period za odmor. Sledi vam faza u kojoj ćete moći da budete veoma zadovoljni. Zaljubljeni ste i želite da sa voljenom osobom ostvarite stabilniji odnos. Potreban vam je odmor i opuštanje.

ŠKORPIJA

Prilično ste zauzeti i nije vam lako da ispratite svaki detalj na poslovnom polju. Flertujete i spremni ste za promene kada je u pitanju ljubavno polje. Očekuje vas povoljan period za promene. Prija vam fizička aktivnost.

STRELAC

Današnji dan bi mogao da vam bude malo teži kada je u pitanju posao. Nove komplikacije vam dolaze. Imate prijateljski odnos sa osobom koja vam se dopada i ne znate kako da izađete iz frendzone. Imate sasvim dovoljno energije.

JARAC

Pred vama je povoljan period ako ste planirali neke manje promene po pitanju metode po kojoj obavljate svoj posao. Komunikacija sa partnerom bi mogla da vas opterećuje u nekoj meri u ovom periodu. Moguća je manja ukočenost.

VODOLIJA

Očekuje vas neka nova poslovna ponuda koja bi na samom početku mogla da vam deluje nepouzdano. Očekujete susret sa osobom koja vam se dopada i nadate se da će vaš odnos da se poboljša. Zdravlje vam je dobro.

RIBE

Niste zabrinuti za svoje poslovno polje. Očekujete da ćete imati bolju priliku u budućnosti. Moguće je da se dvoumite oko novih ljubavnih promena. Imate priliku za neku paralelnu vezu. Malo ste osetljiviji danas.

Izvor: Kurir