Foto: PIRO4D preuzeto sa Pixabay
Reklame

Ovnove muči migrena, Blizancima se smeši zanimljivo poznanstvo, Škorpije danas ostvaruju sve što zamisle

OVAN

Važno je da se dobro organizujete kako biste sve stigli na vreme. Na poslovnom polju možete imati dosta obaveza. Nedostaje vam vaša sloboda i želite promene. Moguć je prekid veze uskoro. Migrena vas muči.

BIK

Pred vama je jako povoljan dan za promene na polju posla. Ako ste planirali prelazak na drug radno mesto uspećete. Očekuje vas dobar period za ljubav. Zadovoljni ste mirnom situacijom. Podložni ste prehladi.

BLIZANCI

Veoma ste uporni i uradićete sve ono što možete kako biste došli do željenih rezultata na polju posla. Možete da očekujete novo poznanstvo koje će vam na ljubavnom polju biti od velikog značaja. Osetljiva pluća.

RAK

Očekuju vas pozitivni preokreti kao i šansa da ostvarite unapređenje na poslovnom polju. Posvetite se voljenoj osobi i vašem odnosu koji treba da se menja na neki način. Krvni pritisak vam varira.

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete imati priliku za pokretanje nove saradnje. Vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo može da bude veoma poseban. Spremni ste za pravu ljubav. Prijala bi vam veća aktivnost.

DEVICA

Ako se bavite prodajom nekretnina, povoljan vam je dan da ostvarite neki veći uspeh. Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom rešiti manje nesuglasice i da će vam odnos krenuti na bolje. Pazite na ishranu.

VAGA

Očekuje vas povoljna atmosfera u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Dolazite do nekih važnih informacija. Osoba rođena u znaku Srelca može pokazati da je spremna za ozbiljnu vezu sa vama. Sinusi su vam malo osetljivi.

ŠKORPIJA

Pred vama je veoma povoljan dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da realizujete ono što planirate. Ako ste slobodni, pred vama je povoljan period za novu vezu i nova poznanstva. Zdravlje je dobro.

STRELAC

Uspećete da ostvarite poslovni dogovor koji će vam na duže staze obezbediti povoljnije polje zarade. Značajan dan za polje ljubavi vas očekuje. Možete da se nadate početku neke ozbiljnije veze. Manji problemi sa vrtoglavicom.

JARAC

Moguće je da u poslovnom okruženju imate neke sumnje i da ne verujete dovoljno svim svojim saradnicima. Dopada vam se osoba koja je povezana sa inostranstvom, uskoro ćete imati vezu na daljinu. Cirkulacija je malo slabija.

VODOLIJA

Vaša kreativnost će se pokazati u narednom periodu, pa ćete zahvaljujući njoj ostvariti i bolje poslovne rezultate. Ako vam se dopada osoba koju ste sreli preko prijatelja, uskoro vas očekuje nova veza. Odlično se osećate danas.

RIBE

Očekuje vas prilika da dođete do ostvarenja bolje situacije kada je u pitanju vaše poslovno polje. Želite da se pokrenete oko važnih odluka sa voljenom osobom i nadate se zajedničkom životu. Hronični problemi vam se vraćaju.

Izvor: Kurir