Foto: Pixabay
Reklame

Ovan pokreće novi posao, Lava čeka unapređenje, Strelac ima probleme na poslu

OVAN

Ako ste planirali da pokrenete novi posao, očekuje vas povoljan dan da se tome i posvetite. Pravite planove za zajedničku budućnost sa voljenom osobom i lepo vam je kada ste zajedno. Povedite računa o zubima.

BIK

Ukoliko planirate da se bavite nekim važnim poslovnim odlukama, danas vam je pravi dan za to. Želite da uđete u novu vezu i spremni ste da budete malo otvoreniji ka novim emotivnim poznanstvima. Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

Dobićete pomoć oko posla koji ste trebali da završite još pre nekog vremena. Vaša ljubomora bi mogla da vam napravi veće probleme u odnosu sa voljenom osobom. Moguće su česte svađe. Mogući su problem sa nesanicom.

RAK

Veoma je moguće da ćete imati neke poteškoće na poslu danas. Nećete moći sami da rešite sve probleme. Partner pokazuje dosta nestrpljenja i često se svađate. Nije vam lako da pravite kompromise. Povedite računa o bubrezima.

LAV

Bliži vam se unapređenje i spremni ste da preuzmete veće odgovornosti na poslovnom polju. Ohladili ste se od partnera i imate utisak da je došlo vreme da stavite tačku na vašu ljubavnu vezu. Mogući su neki hronični problemi.

DEVICA

Nemojte da prepuštate svoju sudbinu u tuđe ruke, već se potrudite da donesete nove poslovne odluke. Možete da se nadate zanimljivom poznanstvu sa osobom koja će vam pružiti mnogo pažnje. Redovno proveravajte krvni pritisak.

VAGA

Moguće je da ćete danas imati neke poteškoće na poslu i da vam neće biti lako da izađete na kraj sa svim pritiscima oko vas. Moguće je da sve češće razmišljate o razvodu i da ste u braku nezadovoljni. Povedite računa o grudima.

ŠKORPIJA

Ukoliko budete pokazali upornost, ostvarićete uspeh kojem težite na polju posla. Moguće je da trenutno vladaju problemi između vas i osobe do koje vam je stalo. Povedite računa o grlu i sinusima koji su vam osetljivi.

STRELAC

Očekuju vas problematične okolnosti kada je u pitanju posao. Niste sigurni čemu možete da se nadate. Moguće je da vam dolaze trzavice sa partnerom. Ponekad nemate dovoljno energije da tražite rešenja. Osetljiva štitna žlezda.

JARAC

Povoljan je dan da se posvetite rešavanju poslovnih problema. Imaćete uspeha i pokazaćete svoju praktičnu stranu. Posvećeni ste svom partneru i osećate se dobro kada ste pored njega. Vaš odnos ide na bolje. Proverite dioptriju.

VODOLIJA

Ukoliko planirate putovanje, očekuje vas period u kojem ćete uspeti da ostvarite dobre rezultate. Vaša emotivna situacija bi mogla da bude komplikovana ako sa voljenom osobom ne budete bili iskreni. Izbegavajte poroke.

RIBE

Nemojte da očekujete previše kada je u pitanju polje posla jer vam današnji dan nije baš povoljan. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati dosta nesuglasica tokom današnjeg dana. Problemi sa grčevima u mišićima.

Izvor: Kurir