Reklame

Samo dan nakon pisanja portala Glas Zaječara o smetlištu i mestu gde građani vrše nuždu zbog nedostatka javnog toaleta, iza nekadašnjeg komiteta i ambulante broj 1, poznatije kao „ured“, nadležne službe očistile su ruglo iz centra grada. Ostaje pitanje na koji način će sprečiti građane da na tom mestu vrše nuždu.

Portal Glas Zaječara je u utorak 2. marta pisao da se prostor u samom centru Zaječara, iza nekadašnjeg komiteta, mesta gde su sada smeštene prostorije SNS-a i SPS-a, kao i ambulanta broj 1, poznatija kao „ured“, koristi za bacanje smeća, i da pojedini građani vrše nuždu, usled nedostatka javnog toaleta.

Nadležne službe su samo dan nakon pisanja našeg portala očestile ovaj prostor, ali postoji opasnost, da pojedini građani nastave sa bacanjem smeća, a pojedinci, pošto nema javnog toaleta, nastave da ovaj prostor koriste kao javni toalet.

Podsećamo, da na našem portalu postoji aplikacija „Prijavi problem“, preko koje možeti prijaviti probleme, ako postoje u vašem delu grada, i u selu.