Foto: Glas Zaječara

Zaječarska ekipa pobedila na poslednjim kvaifikacijama „City games“ i plasirala se u polufinale koje će biti održano u utorak 16.jula u Loznici.

Foto: Glas Zaječara

City Games caravan održan je 11. jula na bazenu u Zaječarui, a ekipa domaćina osvojila je prvo mesto na poslednjim kvalifikacijama za šampiona Srbije i plasirala se u polufinale koje će 16. jula biti održano u Loznici.

Foto: Glas Zaječara

Drugo mesto pripalo je ekipi iz Kragujevca dok su treće mesto zauzele Nišlije. Četvrto i peto mesto pripalo je ekipama iz Knjaževca i Sokobanje.

Foto: Glas Zaječara

Ekipe su na gradskom bazenu u Zaječaru takmičile u 13 različitix disciplina među kojima su bile vodena alka, vuča konopca, trka magaraca, leteći vaterpolo, vodena košarka…

Bobana Stefanović članica pobedničkog tima rekla je da je konkurencija bila izuzetno jaka, pogotovo ekipa iz Kragujevca, koja je 3 godine za redom ubedljivo osvajala 1.mesto.

Igre su zanimljive, ali zahtevaju veliku spretnost i izdržljivost. Naš tim ima iskustva od prošle godine, a ove godine smo još bolji i uigraniji. U suštini je bitan timski duh i želja za dobrom zabavom. Publika je bila savršena i pružila nam je veliku podršku da damo sve od sebe i osvojimo 1.mesto. Nadamo se da ćemo nastaviti istim tempom i u narednim takmičenjima ostvariti dobre rezultate i nadamo se ulasku u finale City Games-a“-rekla je Bobana.

Nakon kvalifikacija u našem gradu, City Games caravan nastavlja takmičenja u Loznici, Subotici, Vrbasu, Inđiji, Somboru i Čačku, gde će biti održano veliko finale za Srbiju.

Šampion Srbije predstavljaće našu zemlju na velikom Međunarodnom takmičenju 2020. godine u Sloveniji.

foto: glas zaječara