Do kraja novembra po specijanim cenama možete kupiti ekskluzivne aparate u Tehnomedia maloprodajnim objektima.

Ako tražite određen: fenmikser, trimerusisivač iz ponude brenda BEKO ili GRUNDIG ovo je odlična prilika koju morate da iskoristite.

Sa Grundig fenom za kosu sa oznakom HSD 2509 R bićete prezadovoljni. Ima sklopivu ručku tako da možete da ga ponese sa sobom ako putujete, na primer. Karakteriše ga snaga od 1500 W. Temperaturu možete podesiti, jer ima 2 brzine. Poseduje keramičku zaštitu kao i kukicu za kačenje.

Ovaj fantastičan Beko mikser HBA 7753 DX je snage 750 W. Noževi su od nerđajućeg čelika. Ima 12 brzina plus turbo. Sve će vam biti olakšano tokom pripreme jer je plastična merica obeležena oznakama a njen kapacitet je 1000 ml. Činija seckalice je kapaciteta 0,5 l. Mikser poseduje i gnječilicu za pire krompir kao i delove koji se lako skidaju radi lakšeg čišćenja. Pomoću funkcije turbo blendiranje ovaj mikser dobija povećanu snagu za namirnice koje se teško blendiraju pa ćete lakše obraditi hranu. Savršenu smesu dobićete za samo nekoliko obrtaja.

Grundig trimer MC 3340 za lice i kosu je kvalitetan i lepo dizajniran. Lak je i jednostavan, siguran i praktičan za korišćenje, zahvaljujući ergonomičnom dizajnu i gumiranim delovima. Viskog je kvaliteta i sa izrazito oštrom rezanom glavom od nerđajućeg čelika koja ne zahteva održavanje. Oštrica je od nerđajućeg čelika. Širina podrezivanja je 40 mm, dok je dužina podrezivanja bez češlja 1,5 – 41 mm. Sistem teleskopskih češljeva je veoma praktičan. Baterija je punjiva i može raditi do 45 minuta može raditi baterija. Vreme punjenja je 10 h. Poseduje LED indikator, bezbednosno zaključavanje, tihi program, snažan i tih motor. Nije vodootporan. Uz trimer dobijate: četkicu za čišćenje, 2 teleskopska češlja i punjivu bateriju.

Beko usisivač sa kesom za prašinu, model koji ima oznaku VCC44818 WR ima veliku snagu usisavanja i odličan je izbor. Kombinuje izuzetne performanse čišćenja sa tihim radom. Veoma je udoban pri upotrebi. Snaga motora je 1800 W, a usisna snaga 400 W. Kapacitet kese za prašinu je 4 l. Kontrola ručke je mehanička, teleskopska cev metalna. Poseduje Hepa H12 filter. Operativni radijus je od 9 m.

Vrata Tehnomedia prodavnica su vam širom otvorena i zato ne propustite ovu neponovljivu ponudu i obradujte sebe novim proizvodima iz BEKO asortimana. Vaš kućni budžet će biti pošteđen, a ušteda zagarantovana.

BEKO…
BEKO brend se trenutno prodaje u preko 100 država, a njihovi proizvodi se koriste širom sveta u milionima domaćinstava. Dobitnici su međunarodnih nagrada za kvalitet, pouzdanost, inovativni dizajn i za zaelenu tehnologiju. Odlikuje ih i visoka energetska efikasnost, visoke performanse, brojne mogućnosti…Svi BEKO proizvodi zadovoljavaju uslove o očuvanju životne sredine i proizvedeni su u skladu sa ISO 4001 standardom. BEKO je broj 1 u Evropi po prodaji uređaja za domaćinstvo.

Akcija Beko black november traje u periodu od 1. do 30. novembra 2020. godine.

Možete kupovati i iz fotelje, online. Ako proizvode poručite na ovaj način, moći ćete da platite: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Za online porudžbine veće od 2 500 dinara isporuka je besplatna.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Reklame